1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti 24 Haziran için kapı kapı geziyor
Ak Parti 24 Haziran için kapı kapı geziyor

Ak Parti 24 Haziran için kapı kapı geziyor

​​​​​​​AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyor.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyor.Gün boyu süren çeşitli etkinlikler ile Gölbaşının tamamında ulaşılmadık insan bırakmamayı hedefleyen AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı;ana kademe,kadın kolları,gençlik kolları,mahalle teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile beraber kapı kapı gezmeye, dokunulmadık gönül bırakmamaya özen gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde bir hafta gibi kısa bir sürede gölbaşı merkezdeki tüm haneleri ziyaret edip Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’IN selamlarını iletip,çiçek takdimin de bulunan AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı, 54 mahallenin 54’ünde de vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.Seçmen ziyaretlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri engelli,gazi ve şehit yakınlarını evlerinde ziyaret ediyor.Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri her gün genç esnafları iş yerlerinde ziyaret ediyor. Gölbaşında üniversite okuyan öğrenciler ile bir araya geliyor.

İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay sabahın ilk saatlerinde başladıkları seçmen ziyaretlerine sahura kadar devam ediyor. Güne merkez camii cemaati ile bir araya gelerek başlayan İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ardından yavrucak mahallesinde ikamet eden Süleyman Akbaş ve ailesine taziye ziyaretinde bulunarak devam etti.

Dikilitaş mahallesindeki kültür merkezi açılışı vesilesi ile Dikilitaşa geçen İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay burada  ikamet eden engelli Tuncay Odacı’yı evinde ziyaret etmeyi unutmadı. Ziyaret çevresinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbıhal eden  İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay mahalleliler ile birlikte açılışın gerçekleşeceği külttür merkezine geldi. AK Parti Ankara birinci bölge milletvekili adayı Murat Yıldırım ile birlikte Dikilitaş kültür merkezinin kurdelesini kesen İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay mahalle sakinleri ile iftar yaptılar.

Bu haber toplam 3028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum