1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ak Parti grup başkanvekilleri belli oldu
Ak Parti grup başkanvekilleri belli oldu

Ak Parti grup başkanvekilleri belli oldu

.AK Parti Grup Başkanvekilleri belli oldu: A. Bahçekapılı, N. Canikli, M. Elitaş, Mahir Ünal ve Ahmet Aydın

A+A-

Geçen dönemde grup başkanvekilleri olan Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş yerini korurken, Aydın Milletvekili Ahmet Aydın ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise yeni grup başkanvekilleri oldu.

ÇARŞAMBA KÖŞK'E ÇIKACAK

TBMM Başkanvekilliği seçiminin ise önümüzdeki grup toplantısında yapılmasına karar verildi. Başbakan Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamada yeni hükümeti Cumhurbaşkanı’na sunmak üzere Çarşamba günü Köşk’e çıkabileceğini söyledi.

İKİ İSİM HUKUKÇU

Ünal ile Aydın, Bekir Bozdağ ve Suat Kılıç'ın yerine gelen yeni isimler oldu. Yeni dönemde Grup Başkanvekilliği yapacak iki isim hukukçu.. Ak Parti'nin hukukçu Grup Başkanvekilleri Ayşenur Bahçekapılı ve Ahmet Aydın..

KILIÇ BAKAN OLACAK

Koltuğunu kaybeden isimlerden biri bakanlığı garantiledi.. Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın adı 2 bakanlık için geçiyor.. Kılıç'ın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ya da Spor Bakanı olabileceği söyleniyor.

OLASI KABİNE LİSTESİ

Çarşamba günü Köşk'e çıkacak olan Başbakan Erdoğan, kabineyi de açıklayabilir. Kulislere sızan olası kabine listesini Haberturk yayınladı..

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.