1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti İlçe Başkan Adayı Behsat Aydemir'den açıklama
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Behsat Aydemir'den açıklama

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Behsat Aydemir'den açıklama

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Behsat Aydemir bir basın açıklaması yaparak neden aday olduğu konusuna açıklık getirdi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Behsat Aydemir bir basın açıklaması yaparak neden aday olduğu konusuna açıklık getirdi.

Aydemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Gölbaşılı Hemşehrilerim; Ülkemizin içinde bulunduğu şu buhranlı dönemde büyük fedakarlık göstererek önce DEVLETİM sonra PARTİM ve BEN anlayışı ile ayakta tutmaya çalışan Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a bir nebze de olsa katkı bulunmak için Ak Parti Gölbaşı İlçe başkanlığına adayım.

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 2023 lider ülke Türkiye hedefine katkıda bulunup hizmet etmek için Gölbaşılı hemşehrilerimizle omuz omuza çalışmaya talibim. Partimize kurulduğu günden bu zamana kadar emeğini ve gönlünü vermiş katkı sağlamış tüm arkadaşlarımızla birlik bütünlük içerisinde olacağım.

Kıymetli Gölbaşılı Hemşehrilerim şayet Genel Merkezimiz şahsımı aday gösterdiği takdirde şunu bilmenizi isterim ki gecemi gündüzüme katarak Gölbaşımızın sorunlarını ve sizlerin sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım.

Ak Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığına adaylığımı açıkladığım günden itibaren muhabbetle ellerimi sıkan,sevgiyle sarılan, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime sayfalarında ve gönüllerinde bana yer veren gazeteci arkadaşlara ve değerli partililerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bu duygu ve düşüncelerle kongre sürecinin Gölbaşı’mıza Ankara’mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesine yüce Allah’tan temenni eder hepinize saygılar sunarım.

Bu haber toplam 6768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum