1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Akceylan: Beceriksizliğinizi örtmek için....
Akceylan: Beceriksizliğinizi örtmek için....

Akceylan: Beceriksizliğinizi örtmek için....

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ABB Meclisi’nde yaşanan tartışmayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ABB Meclisi’nde yaşanan tartışmayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Akceylan, ABB yönetiminin beceriksizliklerini örtmek amacıyla karalama kampanyası içine girdiğini ifade ederek “AĞLAMAK için değil, beceriksizliğinizi örtmek için sürekli bir yakınma, karalama yapma peşinde koşmayın! ASĶİ'deki beceriksizliğinizi bir mağduriyet gibi sunmaya çalışmaktan utanmalısınız!” ifadelerini kullandı;

Akceylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde AK Parti ve MHP belediye meclis üyelerimizin önergesi ve oylarıyla esnafa destek olmak için 100 Milyon TL'lik kaynak sağlandı, itfaiye alt yapısının yenilenmesi için belediye yönetimi tarafından 40 Milyon TL kaynak istendi, meclis üyelerimiz yeterli olmaz diyerek belediye yönetimine 50 Milyon TL'lik kaynak sağladı. AK Parti ve MHP meclis üyelerimize bir ANKARALI olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca yine hedef saptıran, demogoji siyaseti ile algı oluşturmaya çalışan CHPli belediye başkanı Sn. Mansur Yavaş;
Belediye Başkanlığı makamında oturuyorsanız milletin size çalışmanız için emanet ettiği makamı çalışmak için kullanacaksınız, AĞLAMAK için değil, beceriksizliğinizi örtmek için sürekli bir yakınma, karalama yapma peşinde koşmayın! ASĶİ'deki beceriksizliğinizi bir mağduriyet gibi sunmaya çalışmaktan utanmalısınız!

 

Bu haber toplam 5293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.