1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Akdağ: Eşim 6 çocuğa rağmen fit
Akdağ: Eşim 6 çocuğa rağmen fit

Akdağ: Eşim 6 çocuğa rağmen fit

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Erdoğan'ın en az 3 çocuk talebine gelen tepkileri kendi ailesiyle örneklendirdi.

A+A-

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Erdoğan'ın en az üç çocuk talebine karşı çıkanlara kendi eşini örnek gösterdi.Akdağ, kadınların doğumla fizikleri bozulmuyor aksine yenileniyor diye açıklama yaptı.

Eleştirilere en güzel örneğin eşi olduğunu söyleyen Akdağ, 'eşimin kilo vermeye ihtiyacı yok, 6 çocuk doğurdu hala çok fit bir görünüme sahip.Eşim 54 kilo ben hala 70' e inmeye çalışıyorum' diyerek eşine iltifat etmeyi de ihmal etmedi.

Sağlık Bakanı Akdağ, üç çocuk talebine bilimsel bir açıklama getirdi.'Böyle bir çağrı yapmadığını fakat doğurganlık azalırsa batılı ülkeler gibi nüfusumuzun yaşlanacağını ve azalacağını' ileri sürdü.

Bakan, 'toplum ülkede bir çocuk yapalım ya da çocuk yapmayalım demesi ülkenin geleceği için çok karanlık olur' dedi,

Habertürk gazetesine özel açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

BABAM VE OĞLUM FİLMİNDE AĞLADIM

Akdağ, en büyük hobileri arasında basketbol oynamak ve yüzmek olduğunu dile getirdi.Artık hobilerini fırsat buldukça yapabildiğini söyledi.Kitap okumayı ve film seyretmeyi çok sevdiğini söyleyen Akdağ, 'Titanic' filmini 5 kez seyrettiğini, 'Babam ve Oğlum' filminde ise ağladığını samimi bir şekilde dile getirdi.

EN BÜYÜK HOBİM AİLEM

Şiir yazmayı da seven Akdağ, yayınlamayı hiç düşünmediğini dile getirdi.Dört dönemdir sağlık bakanlığı yapan Akdağ, artık tek hobisinin kalabalık olan ailesiyle bir araya gelerek vakit geçirmek olduğunu dile getirdi. Akdağ,'ne kadar stresli de olsam ailemin yanında unutuyorum' dedi.

SAĞLIKLI YAŞAMDAN TÜYOLAR

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlıklı yaşam için küçük ipuçları da verdi. Son dönemde 8 kilo veren Akdağ, sebze tüketin, az yemek yiyin şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.