1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alex şike iddialarına cevap verdi
Alex şike iddialarına cevap verdi

Alex şike iddialarına cevap verdi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, şike soruşturmasında isminin geçmesinden dıuyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

A+A-

Alex de Souza, şike soruşturmasında isminin geçmesine sert tepki gösterdi.Resmi internet sitesinden açıklama yapan Brezilyalı yıldız, ilk olarak geride kalan sezonda takım olarak verdikleri mücadeleye vurgu yaptı. "Kariyerimin en zorlu sezonuydu" diyen Alex, üç büyüklerle oynadıkları maçların yanı sıra, Gaziantepspor, Karabükspor, Bucaspor ve Sivasspor karşılaşmalarını unutulmaz olarak niteledi.

"DELİ GİBİ ÇALIŞTIM"

Şike soruşturmasıyla ilgili bugüne kadar konuşmaktan kaçındığını ifade eden Alex, buna karşın basında isminin geçmesi nedeniyle cevap verme zorunluluğu hissettiğini söyledi. Şike soruşturmasına adının karışması nedeniyle kızgın ve kırgın olduğunu ifade eden Alex, "Bir gazetede ismimin savci tarafından yürütülen bu soruşturmanın içine katıldığı yönündeki haberi gördüm. Evet benim katılımım etkili oldu ama benim katılımım saha içerisinde oldu. Deli gibi çalıştım, zamanımdan fedakarlık ettim, ağrılarla oynadım, limitimi sonuna kadar zorladım ve bu yüzden 28 gol attım. Bir çok gol pasında pay sahibiydim. Ben bunları yaparken takım arkadaşlarımın da aynısını yaptığını gördum" dedi.

GEREKİRSE FUTBOLU BIRAKIRIM

"Hukuka aykırı hiçbir durumun içerisinde ismimin geçmesine izin vermem" ifadelerini kullanan Alex, "Benim ismim ve karakterim, ortaya atılan bu güvensizlik ortamının üstundedir. Eğer herhangi bir kişi, bu saha dışı olaylara katıldıgıma dair bir virgül bile kanıtlarsa, futboldan bütün kazandıklarımı geri veririm. Aynı anda futbolu da bırakırım. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararının beklentisi içerisindeyim ve aynı zamanda Türk Futbolu'nun ilerliye gitmesinin destekçisiyim" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı geride kalan sezonda sarı-lacivertli takımın şampiyonluğuna büyük pay sahibi olmuş, attığı 28 golle ligi gol kralı olarak tamamlamıştı.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.