1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alex: Sorun bendeydi
Alex: Sorun bendeydi

Alex: Sorun bendeydi

Fenerbahçe kaptanı, bir televizyon programında Aykut Kocaman ile ciddi problemler yaşadığını söyledi.

A+A-

Fenerbahçe'nin bu sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan kaptan Alex de Souza, tatil için gittiği ülkesi Brezilya'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AZ DAHA ÜLKESİNE DÖNÜYORDU

Sportv'nin konuğu olan sambacı, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile sezon ortasında ciddi problemler yaşadığını, hatta bir ara ülkesine geri dönme kararı aldığını ancak son anda bundan vazgeçtiğini söyledi. Alex hocası ile yaşadığı sorunların kendi performansından kaynaklandığını itiraf ederken, uzun bir süre düşündüğü şeyleri sahada uygulamada başarısız olduğunu ancak her şeyin daha sonra değiştiğini belirtti.

GİTTİM BAŞKANLA KONUŞTUM

Brezilyalı yıldız, "Hocam bir ara benim oynadığım yeri değiştirmeye kalktı. Bu benim oynayabileceğim bir yer değildi. Birkaç hafta bunun gerginliği yaşandı. Gittim, başkanla konuştum. Aramızdaki sorunu çözmesini istedim. O da halletti. Bu zor dönemde yöneticilerin benimle yaptığı görüşmelerin ve ikna çabalarının da büyük yardımı oldu. Sonuçta sıkıntılar ortadan kalktı ve sözleşmem iki yıl daha uzatıldı" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN SONRASI YOK

Türkiye'de yaşamaktan ve Fenerbahçe formasını giymekten son derece mutlu olduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, bir soru üzerine milli takım formasını tekrar giymediği için üzüntü yaşamadığını da belirtti. Alex, milli formayı 1999 ve 2004 yıllarında Amerika Kupası'nı kazanırken giydiğini kaydetti, "Bu duygu geçmişte kaldı. Ben geleceğe bakıyorum" yorumunu yaptı.

BREZİLYA'DA FORMA GİYMEM ZOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra futbolu bırakacağına da işaret eden sarı-lacivertli ekibin kaptanı, artık Brezilya'da bir takımın formasını giymesinin imkansız olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.