1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz
Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz

Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz

Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz

A+A-

Atatürk Sahip Parkı’nın 29 yıllığına kiralanmasıyla ilgili mecliste söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç “Atatürk Sahip Parkı’nı yedirmeyiz.” Dedi.

RANT AMAÇLI GÖZ YUMULUYOR

Belediye yönetimini sert bir dille eleştiren Tunç şu ifadeleri kullandı;

Buradan anlaşılan birilerine rant amaçlı göz yumulmasıdır. İki dönem ayrı blediye başkanlarının kendi imkanları ile bir şeyler yapıp şu anki mevcut yönetime bıraktığı sahil parktaki üç hilali çağrıştıran amblemi değiştirmenin dışında hiçbir şey yapmadığı gibi şimdi kalkmş 29 yıllığına birilerine devretmenin hesabını yapıyor. Alınan karardaki açıklamadan anlaşılan budur. Aksi bir şey varsa çıkın açıklayın. Mogan Parkı kaptırdık ama sahil parkını kimselere yedirmeyiz. Böyle bir düşünce içinde bir niyet varsa şayet Gölbaşı halkı bunun için ne gerekiyorsa yapacaktır.

VATANDAŞ MANGAL YAKACAK MI

Kimler yapacak ne yapacak, nasıl yapacak ne amaçla neler yapılacak Gölbaşı bir memur kenti öğrenci kenti bir zamanların tabiri ile orta direk kenti şu an  liraya içtiği çayı o zaman kaça içecek? Orada oturup mangalını yakabilecek mi? Spor aletleri ile çalışıp yürüyebilecek mi? Giriş ücretli mi olacak?

CAMİYE KARŞI DEĞİLİZ

Ortaköy camiisinin aynısının yapılacağı söyleniyor nedir maliyeti? Yanında bir camii varken orayı cemaatle doldurmazken sırf gösteriş olsun diye ikinci bir caminin aynı mekanda Gölbaşına katkısı ne olacaktır? Üstelik eğlence merkezi denilen bir yerde. Ramazanlarda yanında camii var diye eğlence programları yapmadığınız bir mekandı. Uygun mu bu sizce? Camiiye karşı gelmek oalrak algılanmasın. Bizi bilen bilir çok şükür.

KİMİ KANDIRIYORSUNUZ?

Gölbaşında iktidar, büyükşehirde iktidar, genelde iktidar ama yap işlet devret modeli ile iş yaptıracağız çok yazık. Madem konu 55 dönümü kazanmak için yapılacak çalışmalar niye yetkiyi 29 yıllığına yap işlet devret modeli için verip aldınız kimi kandırıyorsunuz?

BELEDİYENİN KÂRI NE?

Dernek adı altında bağış toplanacağı söyleniyor. 29 yıl bu dernek mi işletecek, kimlerden kurulu olacak, faaliyet konusu nedir ne amaçla para toplanacak? Gölbaşımızın ve belediyemizin bu işteki kârı ne olacak? 

Bugüne kadar ne yaptıysak Gölbaşı ve ülkemiz için yaptık. Yanlış dedik dinletemedik ,bir şekilde biz yaptık oldu zihniyeti ile büyük başarıymış gibi yaptılar ama üç yıldır ortada hiçbir şey yok. Bize göre ne bitti , neyi hallettik şöyle bir düşünün. 

İSTENİLSEYDİ ÇÖZÜLÜRDÜ
Gölbaşı'nın temel sorunlarına bakıldığında, gölün temizlenmesi, Konya Yolu, 74 Parsel, hastane, imar sorunu ve vaat edilen 54 büyük proje var. Bütün bunları da vaat eden Gölbaşı'nı yönetmeye talip Ak Parti ve yöneticileridir. Çalışacak bir yönetim ve iktidar için olmayacak şeyler değildi bunlar. İstenilirse üçlü ve güçlü iktidar modeli ile Gölbaşı'nın bütün sorunları çözülürdü. Sizde çözüleceği gibi bir kanı oluşturdunuz. 
Ama siz yapmakla zorunlu olduğunuz hizmetlerle övünmenin dışında ne yaptınız? Kağıt üzerinde, kataloglarda, klasörlerde, harcamalarda rnükemmelsiniz. Peki bu güne kadar Gölbaşı'nın hangi sorununu çözdünüz? Bitti dediğidiniz hangi iş var? Dördüncü senemize girdik hala kağıt üzerindeki hesaplarla avutuyorsunuz.Tasarruf dediniz, hangi tasarruf? Neyi tasarruf ettiniz? Bir tane örnek verin. 


GÜCÜNÜZÜ GÖREMEDİK
Gölün temizlenmesine yönelik sorular soran MHP meclis üyesi Tunç; 'Göl temizlendiğinde eskisi gibi yüzüleceğini söylediniz, teknik konulardan bilginiz olmadığını belirttiniz, 50-60 cm teizlenecek diyordunuz. Şimdi ise derine inmek maliyettir diyorsunuz. Dere yatakları ile ilgili nasıl bir çalışma var?  Çelişkilerle dolu ama birileri 30 yıllık hasret bitti diye rnanşet yaptı inşallah çektiğimiz hasrete değer.74 parsel bittiyse neden haberimiz yok. Dördüncü yıla girdik ama henüz dörtlü gücü göremedik. 

GÖLBAŞI KAÇAK YAPI CENNETİ OLDU

Yüzde yüz dokuz gelir fazlası olan belediyeyi, diye başlık attınız peki ne kadar kredi çektiniz o kadar fazlalık var iken hangi yatırımlarda kullandınız? Köpek sorunu ayrı bir dert üçlü ve güçlü olarak her şey elinizde iken Gölbaşı'na bu zulmü çektirmeye devam ediyorsunuz.Çoluk çocuk okula gidemeyecek hale geldi görmüyor musunuz? Gölbaşı belediyesine tahsisli 4 parseldeki 704 dönüm arazi üzerinde Gölbaş'ını rahatlatacak nasıl bir yatırım yaptınız.Yap boz işlerinden sıra mı gelmedi yoksa? Keşke gelseydi. Gölbaşı'nı kaçak yapı cennetine çevirdiniz. Yetmedi üzerine çıkıp reklam filmi çektiniz. Yıkım kararı aldığınız binalar var hiç yıktığınız oldu mu? Müsade edilince yıkması da zor oluyor tabii ki. 

Bu haber toplam 2420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum