1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali Kaan Ballı'dan yeni yıl mesajı
Ali Kaan Ballı'dan yeni yıl mesajı

Ali Kaan Ballı'dan yeni yıl mesajı

Gölbaşı'nın son dönemde yetiştirdiği genç iş adamı ve siyasetçilerinden Ali Kaan Ballı yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Gölbaşı'nın son dönemde yetiştirdiği genç iş adamı ve siyasetçilerinden Ali Kaan Ballı yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Ballı AŞ'de yöneticilik yapan ve aynı zamanda da Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Kaan Ballı  mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Son derece zorlu geçen 2020 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, yeni yılın İlimize, milletimize ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesi en büyük temennimizdir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde de 2020 yılı koronavirüs salgını nedeniyle unutulmaz bir yıl olarak hafızalarımızda yer edinmiş, tüm enerji ve gayretlerimiz bu salgın ile mücadele etmekle geçmiştir. Dilek ve arzumuz; 2021 yılında bu salgının kontrol altına alındığı, aşının herkese ulaştığı ve maskenin geçmişte kaldığı normal yaşama geçtiğimiz bir yıl olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Koronavirüs pandemisinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler, salgınla mücadelede ön safta yer alan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm Gölbaşı halkının yeni yılını kutlarım."

Bu haber toplam 6273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.