1. HABERLER

  2. Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel nikah masasına oturdu
Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel nikah masasına oturdu

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel nikah masasına oturdu

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Ali Taran Ayşe Özyılmazel aşkında mutlu sona ulaşıldı.

A+A-

Ünlü reklamcı Ali Taran ile şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel Muğla'nın Bodrum ilçesinde Semiramis Pekkan'ın villasında düzenlenen törenle evlendi.

İŞTE YILIN DÜĞÜNÜNDEN KARELER

Düğünde yaşananlar yabancı filmlerdeki sahneleri aratmadı. Gelini nikâh masasına babası Neco getirdi. Düğün, çiftin havuza atlamasıyla sona erdi

BABASININ KOLUNDA YÜRÜDÜ

Reklamcı Ali Taran ve şarkıcı-gazeteci Ayşe Özyılmazel'in yıldırım hızıyla başlayan aşkı, masal gibi bir düğünle zirve yaptı. Bodrum Türkbükü'nde çiftin yakın dostu Semiramis Pekkan'ın villasında gerçekleşen düğünde, Ayşe Özyılmazel nikâh masasına babası Neco'nun kolunda yürüdü.

HINCAL ULUÇ ŞAHİT OLDU

Nikâh masasına gelindiğinde şahit koltuğunda gazeteci-yazar Hıncal Uluç ve yapımcı Necati Akpınar oturuyordu. Hıncal Uluç "Ali ile Ayşe çok harika bir şey yapmışlar, Ayşe'nin babası Neco da çok şanslı, hazır şahit var, kızlarını evlendiriyor, ama üçüncüsünün evliliğinde ben şahitlik yapmayacağım" dedi.

 

 

AYŞE'NİN GÖZYAŞLARI

Çift, nikâh masasında bekleyen Bodrum Belediyesi nikâh memuru Ümmühan Yurt'a düşünmeden 'evet' dedi. Gelin Ayşe Özyılmazel, nikâh cüzdanını eline aldıktan sonra sevinçten mutluluk gözyaşları döktü.

GELİN İÇİN ÖZEL BAYRAK

Ali Taran, gelin için üzerinde kalp fotoğrafı bulunan bir bayrak getirdi. İmzaların atılmasının ardından nikâh töreni konfetilerin fırlatılması ile sona erdi. Ali Taran'ın nikâhta beyaz tişort, beyaz pantolon ve siyah ceket, Özyılmazel'in ise beyaz gelinlik giydiği görüldü.

ÇİÇEĞİ İZZET ÇAPA YAKALADI

Çiçeği burnunda gelin Ayşe Özyılmazel öyle heyecanlıydı ki, heyecandan gelin çiçeğini yanına almayı unuttu. Heyecandan unutulan gelin çiçeği, ilerleyen dakikalarda Ayşe Özyılmazel'e ulaştırıldı. Gelinin, havaya fırlattığı çiçeği ise, İzzet Çapa yakaladı.

AJDA PEKKAN YETİŞEMEDİ

Nikâh saati, İstanbul'dan kalkan uçakların rötarları nedeniyle ertelendi. Ajda Pekkan, uçak rötarı nedeniyle düğüne katılamadı. Düğünde hazır bulunan isimler ise Kıvanç Tatlıtuğ, Aslı Ekşioğlu, Yalın, Semiramis Pekkan oldu. Konuklar, kahkahaların eksik olmadığı bir gece geçirdi.

DÜĞÜN HAVUZDA BİTTİ

Sabah erken saatlerde başlayan düğün hazırlıkları için Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel çiftinin yakın dostları adeta seferber oldu. Ayşe ve Ali çifti düğünün sonlarına doğru kendilerini havuza attı

Bu haber toplam 10896 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.