1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Alkol alıp denize giren genç boğuldu
Alkol alıp denize giren genç boğuldu

Alkol alıp denize giren genç boğuldu

İçki içip denize giren genç, alkolünde etkisiyle boğularak can verdi.

A+A-

Zonguldak'ta alkol alıp girdiği denizde boğulan, hastanede yapılan 1 saatlik müdahale ile yeniden hayata döndürülen 26 yaşındaki Olgun Güneş, kurtarılamadı.

''İÇMEK BANA YAKIŞIYOR''

Güneş'in, rakı içerken çektirip sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına koyduğu fotoğrafının altına, "İçmek bana yakışıyor' yazması dikkat çekti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olan ve 5 ay önce askerden gelen Olgun Güneş, önceki gün akşam saatlerinde aynı yaştaki arkadaşı Özgür Erkal ile Zonguldak Limanı'nın arkasındaki kayalıklara giderek bira içmeye başladı. Güneş, bir süre sonra arkadaşının uyarısına rağmen kıyafetlerini çıkarıp 3 metrelik kayalıklardan denize atladı.

ÇIRPINARAK CAN VERDİ

Kısa süre yüzdükten sonra kayalıklardan tırmanarak denizden çıkmak isteyen Güneş, bu sırada çarpan dalganın etkisiyle yeniden denize düştü. Alkolün de etkisiyle kendini toparlayamayan Güneş, dalgaların arasında çırpınarak boğuldu. Dalgalı olması nedeniyle denize giremeyen çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekibi, 20 metre açıktaki Güneş'i botla kıyıya çıkardı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güneş, sağlık ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik kalp masajı ve elektro şok uygulamasıyla yeniden hayata döndürüldü. Kalp atışları geri gelen, diğer tüm yaşam fonksiyonları duran Güneş, yoğun bakıma alındı. Ancak Güneş, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Güneş'in ölümü, hastanede bekleyen yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

YOĞUN BAKIMA ALINDI ANCAK..

İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, boğulan hastanın 1 saatlik müdahale ile mucizevi bir şekilde hayata döndürüldüğünü söyledi. Albayrak, "Kalp atımları başlayınca ileri yaşam desteği amacı ile yoğun bakıma alındı. Bu son derece nadir görülen mucizevi bir durumdu. Ancak kalp atışları çok zayıf olan hastayı daha sonra kaybettik" dedi.

Cesedi, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırılan Olgun Güneş'in, alkol alırken çektirdiği fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında paylaştığı ortaya çıktı. Güneş'in, rakı içerken çektirip 28 Aralık 2007'de sayfasına eklediği fotoğrafının altına, "İçmek bana yakışıyor" diye yazması dikkat çekti. Bir arkadaşının ise yine Güneş'in içki içerken çektirdiği başka bir fotoğrafının altına, "Lan şarapçı; Hiç değişmemişsin, hala içip içip geziyorsun" diye yazdığı görüldü.

Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.