1. HABERLER

  2. Amy ecstasy ve alkolü karıştırdığı için öldü
Amy ecstasy ve alkolü karıştırdığı için öldü

Amy ecstasy ve alkolü karıştırdığı için öldü

TV yapımcısı Danny Panthaki, Amy Winehouse'un aşırı doz yüzünden öldüğünü iddia etti.

A+A-

23 Temmuz günü Londra'nın Camden semtindeki evinde ölü bulunan şarkıcı Amy Winehouse'un, polis "Henüz ölüm nedeni belli değil" dese de aşırı doz yüzünden yaşamını yitirdiği söyleniyordu.

MTV yapımcılarından Danny Panthaki, İngiliz Sunday Mirror gazetesine şarkıcının cesediyle karşılaşan ilk polisin erkek arkadaşı olduğunu ve Winehouse'un aşırı doz Ecstasy ve alkolü bir arada aldığı için yaşamını yitirdiğini öne sürdü.

Gazetenin yer verdiği bir diğer iddiaya göre de şarkıcının beraber uyuşturucu kullandığı bir arkadaşı onun çok tehlikeli bir hap aldığını söyledi.

Sunday Mirror, Winehouse'u ilk bulanın şahsi koruması olduğunu, korumanın polisi ve ambulansı çağırdığını da yazdı.

CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 BİR EFSANE BÖYLE DOĞDU - TIKLA İZLE

27 YAŞINDAKİ EFSANEYE VEDA - TIKLA İZLE

EFSANENİN ANISINA... - TIKLA İZLE

Amy son gecesinde 'ölüm kokteyli' yaptı

27 yaşındaki ünlü sanatçının evinde verdiği partide ecstasy, eroin ve ketaminden oluşan uyuşturucu kokteylini içtiği iddia edildi.

İngiltere, önceki gün hayatını kaybeden Amy Winehouse'a ağlıyor. Buğulu sesi ve kazandığı ödüllerle 2000'lerin ilk divası olarak anılan Winehouse'un ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. İngiliz yetkililer bugün içinde kapsamlı bir otopsi yapılacağını açıklasa da, başarılı sanatçının alkol ve uyuşturucuya olan düşkünlüğü sebebiyle ortaya birçok iddia atıldı.

Anestezi maddesi satın aldı iddiası

Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison ve Kurt Cobain gibi efsanelerin ardından 27 yaşında hayatını kaybeden Winehouse'un son gecesinde evinde bir parti düzenlediği ve Camden'da tanıdığı bir uyuşturucu satıcısından eroin ile ecstasy gibi uyuşturucuların yanısıra anestezi maddesi ketamin satın aldığı iddia edildi. Geçmişte uyuşturucudan arınmak için rehabilitasyona giden fakat temizlenme sürecini yarıda bırakan İngiliz müziğinin en aykırı karakterinin uyuşturucu kokteyli içerek hayatına son verdiği öne sürüldü.

Partiye evinde devam etti

Öldüğü gece aşırı derecede alkol tükettiğini öne süren İngiliz basınına konuşan kaynaklar 'Amy, cuma gecesi çok büyük bir parti planlıyordu. Partiye evinde devam etti" dedi. Sunday Mirror gazetesi, Winehouse'un enerji veren ecstasy hapının yanısıra aşırı derecede alkol tükettiğini ve sanatçının bu yüzden öldüğünü iddia etti.

Sevgilisine evlenme teklif etti ama..

Sanatçıya yakın kaynaklar, Winehouse'un geçen ay yönetmen sevgilisi Reg Traviss'e evlenme teklif ettiğini ama reddedildiğini açıkladı. Winehouse'un alkol ve uyuşturucu sorununu çözmek isteyen Traviss'in şarkıcının tedavilere cevap verememesi üzerine ilişkiyi bitirdiği belirtildi. Winehouse'un bu ayrılığa dayanamadığı ve uyuşturucu kullanımını artırdığı öne sürüldü.

Öte yandan Winehouse'un şu an hapiste olan eski kocası Blake Fielder Civil'in annesi Georgette Fielder Civil "Oğlum, Winehouse'un ölüm haberini alırsa kendine zarar verebilir. Hapishane yetkililerini arayıp onu gözetim altında tutmalarını isteyeceğim" açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 6290 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.