1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu bayram mesajı
Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu bayram mesajı

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu bayram mesajı

Ankara Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Birlik ve beraberliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve barış gibi pek çok güzelliği bizlere yaşatan mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 küresel salgınından dolayı bu yıl bayramı evlerimizde geçireceğiz. Ailemizden, yakınlarımızdan uzakta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın bizlere sağlıklı ve güzel günler getirmesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, ve kardeşliğin arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini ve bizleri daha nice ramazanlara kavuşturmasını Rabbimizden dilerim...                                                                                                                        Sedat Tahiroğlu                                                                                                                                                            Ankara Keçiörengücü Başkanı

Bu haber toplam 1698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.