1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. ANKARA ÜLKÜ OCAKLARI ÜNiVERSiTELERE STAND KURDU
ANKARA ÜLKÜ OCAKLARI ÜNiVERSiTELERE STAND KURDU

ANKARA ÜLKÜ OCAKLARI ÜNiVERSiTELERE STAND KURDU

Ankara Ülkü Ocakları, Ankara’yı tercih edip yerleşen gençlere destek olmak amacıyla üniversite kampüslerinde stant açtı.

A+A-

Ankara Ülkü Ocakları son dönemde yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalarla dikkat çekiyor.
Abdullah Yüksel’in Ankara Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmasının ardından, Ankara Ülkü Ocakları da yaptıkları faaliyetlerle sosyal farkındalık oluşturmaya başladı. 
Sosyal faaliyetlerden ziyaretlere kadar bir çok çalışmayı aynı anda yürüten Ankara Ülkü Ocakları, son olarak Ankara’yı tercih edip yerleşen gençlere destek olmak amacıyla üniversite kampüslerinde stant açtı. Başkent Ankara’da üniversite kazanan gençlere yönelik Ankara ile ilgili  rehberlik ve danışmanlık hizmetinin yanı sıra öğrencilere karşılama ve misafirperverlik örneği de sergileniyor. 
Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Yüksel de Ankara’da kampüslerde kurulan standları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılar dileyen Yüksel, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. 
Öte yandan Ankara Ülkü Ocakları’nda Abdullah Yüksel’in göreve gelmesiyle birlikte bir çok sosyal faaliyetlerde bulunuldu. Uçurtma Şenliği, kampüslere stand kurulması, Aşure Dağıtımı, arabalı sinema gibi etkinliklere imza atan Ankara Ülkü Ocakları’nın sosyal faaliyetlerine devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 3524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.