1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'da patlama
Ankara'da patlama

Ankara'da patlama

Eskişehir Yolu'nda askeri servis aracının geçisi sırasında patlama meydana geldi.

A+A-

Ankara'da, Eskişehir yolu üzerinde bulunan ODTÜ ile Sanayi Bakanlığı ve Çepa alışveriş merkezi karşısında bir askeri servis, personel alırken patlama meydana geldi.

SES BOMBASI OLABİLİR

Maddi hasarlı kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmuyor. Patlamanın olduğu bölge incelemelerde bulunan Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, basın mensuplarının sorusu üzerine, patlamaya bir ses bombasının neden olabileceğini düşündüklerini belirtti.

Görgü tanıklarından Emre Hakkan, patlamanın saat 07.40 sularında, askeri aracın geçişi sırasında meydana geldiğini söyledi.

Arada sivil araç bulunması nedeniyle askeri aracın fazla bir hasar görmediğini ifade eden Hakkan, bölgenin, askeri personelin servis araçlarına inip bindiği yer olduğunu kaydetti.

Patlama nedeniyle 4 otomobilde maddi hasar meydana geldiği, araçlarda bulunan bir kişinin, olay nedeniyle şok geçirerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

DÜZENEK BULUNDU

Patlamanın olduğu bölgede, polisin incelemesi devam ediyor.İncelemerde ODTÜ arazisi içinde bir akü ile 50 metre uzunluğunda kablodan oluşan bir düzenek bulundu.

Bu arada, patlamanın etkisiyle 50-60 cm çapında bir çukurun oluşmasına neden olan bombanın türünün belirlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Güvenlik güçlerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.