1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ankara'da ücretsiz finans semineri
Ankara'da ücretsiz finans semineri

Ankara'da ücretsiz finans semineri

Avrupa’nın En İyiAracıKurumuÖdülü’nesahip XTB, Türkiyeçapındadüzenlediğiyatırımeğitimlerinebiryenisinidahaekliyor.

A+A-

Avrupa’nın En İyiAracıKurumuÖdülü’nesahip XTB, Türkiyeçapındadüzenlediğiyatırımeğitimlerinebiryenisinidahaekliyor. 16Eylül 2014 tarihindeRixos Grand AnkaraHotel’dedüzenlenecekseminerinkonuşmacılarıolanAteşanAybarsveHalilReçber, katılımcıların “Nasıliyibiryatırımcıolurum?” sorusunacevapniteliğindeücretsizbireğitimsunuyorolacak.

XTB MenkulDeğerler, 3 Eylül 2014-Türkiye’ninöndegelenaracıkurumlarından XTB MenkulDeğerler, finanseğitimidüzenlemekamacıylaAnkara’yageliyor.16Eylül 2014 tarihindeRixos Grand AnkaraHotel’dedüzenlenecekseminere,finansdünyasınıyakındantakipedenlerinyanısıra; ithalat-ihracatlauğraşan, dövizileçalışansanayicilerin, bireyselyatırımcıların, esnafveKOBİ’lerinkatılımıbekleniyor. XTB TürkiyeGenelMüdürüSavaşDivanlıoğluise,düzenledikleriücretsizeğitimlerileyatırımcılarınbilinçliişlemyapmalarınınamaçlandığınıveülkeçapındafinansmeraklılarıylabirarayagelmeninoldukçakeyiflibirdeneyimolduğunubelirtti.

ÜNLÜ EKONOMİSTLER ANKARA’DA BİR ARAYA GELİYOR

Güncelpiyasalarınaçıklananverilerışığındaincelenmesivedoğruyorumlanarakgelireçevrilmesikonusundayatırımcıyaışıktutacaketkinlik, biryandan da ünlüekonomistlerlefikirpaylaşımıfırsatısunuyor.Ankara RixosHotel’dedüzenlenecekseminerde, UluslararasıFinansveEmtiaUzmanıAteşanAybarsveTeknikAnalistHalilReçber’inkatılımıyla; yatırımplatformlarınınkullanımı, kârgetirenemtialar, Altın’dayatırımstratejilerivepiyasalardakidalgalanmayakarşızarardannasılkorunulmasıgerektiğihakkındadetaylıbilgiverilirken, soru-cevapbölümündeisekatılımcılar, piyasayadairmerakettiği her şeyeanındacevapbulmaimkanınasahipolacak.

KATILIM ÜCRETSİZ

16 Eylül 2014 tarihinde Ankara RixosHotel’desaat 18:30’da düzenlecekolanseminertamamenücretsizoluptümAnkaralılardavetlidir.

Etkinlikhakkındaayrıntılıbilgiiçinwww.xtb.com.tr/ankarasemineri adresiziyaretedilebilir.

Bu haber toplam 5543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.