1. HABERLER

  2. Ankaralılar yazdan kalma havaların tadını çıkardı
Ankaralılar yazdan kalma havaların tadını çıkardı

Ankaralılar yazdan kalma havaların tadını çıkardı

Sonbahar’da güzel havayı fırsat bilen Ankaralılar, Büyükşehir Belediyesi’nin park ve rekreasyon alanlarında keyifli bir hafta sonu geçirdi.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’ya kazandırdığı Mavi Göl, Göksu Park, Harikalar Diyarı, Mogan Park, Altınpark, 50.Yıl Parkı ile Gençlik Parkı gibi rekreasyon alanlarına koşan vatandaşlar, Pastırma Yazı’nı doyasıya yaşadı.

          Mogan Park’ta yaz aylarını aratmayan bir havada piknik yapan Başkentliler, mangal keyfi yaptılar, su ile yeşilin kaynaştığı ortamda stres attılar.

         Araçlarıyla parka gelen vatandaşlardan bazıları göl manzarasında çaylarını yudumlarken, bazıları da çocuklarıyla birlikte göldeki ördek ve kazları beslediler.  

         Mogan Park’ın hafta sonu ziyaretçilerinden en mutlu olanlar ise kuşkusuz çocuklar oldu. Çocuklar Mogan Park’ta salıncaklara binerek, kaydıraklardan kayarak coşkulu bir hafta sonu yaşadılar. Trafik korkusu olmadan rahat bir ortamda bisiklete binen çocuklar, havuzlarda su oyunu oynadılar, patenle kaydılar, uçurtma uçurdular, aileleri ile birlikte haftanın yorgunluğunu attılar.

         Mogan Park’ta yer alan “fener kulesi” ise Gölbaşı’nı ve Mogan Gölü’nü yüksekten izlemek isteyenler için ayrı bir ilgi alanı oldu. Ziyaretçiler “fener kulesi”ne çıkarak, hem fotoğraf çekip selfie yaptılar hem de doyumsuz manzarayı yüksekten görmenin mutluğunu yaşadılar.  

Bu haber toplam 1808 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.