1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Anlamlı kampanyaya bir destek de Abdullah Yüksel'den...
Anlamlı kampanyaya bir destek de Abdullah Yüksel'den...

Anlamlı kampanyaya bir destek de Abdullah Yüksel'den...

Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın başlattığı anlamlı kampanyaya Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel de destek verdi.

A+A-

Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı 'Mavi Kapakları Umuda Dönüştürelim' projesi başlattı. 100 mavi kapak getirene 1 kitap hediye eden Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı projeyle hem çevreye duyarlı gençler yetiştiriyor, hem de gençleri okumaya teşvik ediyor.

Proje kapsamında ilçenin belirli noktalarına geri dönüşüm kutuları konuldu. Dönüşüm kutularında toplanan kapaklar engellilerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ilgili yerlere gönderilecek.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel de Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın bu anlamlı projesine destek verdi. Geri dönüşüm kutusuna mavi kapakları atan Yüksel, Gölbaşılı tüm vatandaşları projeye destek olmaya davet etti. Yüksel, " Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak hem çevrenin korunmasına, hem engelli kardeşlerimize destek olunmasına, hem de okumaya teşvik eden bu güzel projelerinden dolayı Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığımızı kutluyorum" dedi.

 

Bu haber toplam 4312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.