1. HABERLER

  2. Aracının içinde ölü bulundu
Aracının içinde ölü bulundu

Aracının içinde ölü bulundu

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda park halinde duran 06 HL 452 plakalı araç içerisinde 1966 doğumlu olan Hasan Bülbül isimli vatandaş ölü bulundu.

A+A-

 Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda park halinde duran 06 HL 452 plakalı araç içerisinde 1966 doğumlu olan Hasan Bülbül isimli vatandaş ölü bulundu.
Yaklaşık 1 ay kadar önce beyin ameliyatı geçiren Hasan Bülbül’ün cansız bedeni ise olay yerindeki bir işletme sahibinin eşi tarafından fark edildi. Edinilen bilgilere göre Hasan Bülbül’ün dün gece saat 02.00 sularında aracını göl kıyısına park ettiği ve öğlen 15.30 sıralarında ise aracın hala aynı yerde durduğunu fark eden işletme sahibinin eşinin aracın içine baktığında o korkunç manzara ile karşılaştığı öğrenildi. Arabasının arka koltuğuna uzanmış ve battaniye sarılmış bir vaziyette Hasan Bülbül’ü gören kadın, arabanın kapısının açık olduğunu fark edince Hasan Bülbül’ün uyuduğunu sanarak kendisini uyandırmak istedi. Ancak daha sonrasında Bülbül’ün ağzından kan geldiğini ve cansız bir şekilde arka koltukta yattığını görünce hemen çevredeki vatandaşlara haber verdikten sonra polisi aradı. Ambulans ve polis ekipleri olay yerine gelerek, Hasan Bülbül’ün ölümünün nedeni araştırmak için inceleme başlattı. Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ceset incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Hasan Bülbül’ün geçen yıl beyin ameliyatı olduğu, akşam alkol aldığı ve arabasından da parol ağrı kesici hap ve kutusu çıktığı öğrenildi.  Hasan Bülbül’ün intihar mı ettiği üzerinde de duran polisler, çok yönlü araştırma başlattı.

Olayın ardından Hasan Bülbül’ün yakınları da durumdan haberdar edildi. Hasan Bülbül’ün ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
Yaklaşık 1 ay önce beyin ameliyatı olmasına rağmen alkol kullandığı belirtilen Hasan Bülbül’ün ölüm nedeni tam olarak netleşmezken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı belirtildi.

Bu haber toplam 2928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.