1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Turan: Drogba + 7 milyon pound etmem
Arda Turan: Drogba + 7 milyon pound etmem

Arda Turan: Drogba + 7 milyon pound etmem

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, kendisine gelen teklifler hakkında konuştu.

A+A-

Star TV'de Yerden Göğe adlı programa konuk olan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan , Atletico Madrid'den teklif aldığını doğrularken, "Chelsea'den teklif gelmedi ama Atletico Madrid'den teklif geldiği doğru" dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

TERİM İLE BABA OĞUL GİBİ

Fatih Terim'le baba-ogul gibi olduklarını, Galatasaraylı Arda olacağını belirten yıldız oyun, "Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusuyum ama ben nasıl fedakarlıkta bulunuyorsam kulübüm de bulunmalı" diyerek Avrupa için anlayış beklediğini gösterdi.

"FORMALARI DA KOYSAK BU KADAR PUAN ALIRDIK"

Chelsea'nin kendisi için 'Drogba+7 mılyon pound' verdiği yönündeki haberlere ilişkin "Drogba+7 milyon pound etmem" diye cevap veren Arda, hakkında yapılan haberler ve eleştiriler için ise şunları söyledi: "Ülkeme hizmet ediyorum. Ülkesine hizmet eden birine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek isteğim bu. Sütten çıkmış ak kaşık değilim, benim de hatalarım olmuştur. Ama iyi işlerde çıkardığımı düşünüyorum." Galatasaray'ın geride kalan sezondaki performansına da değinen Arda, "Formaları da koysak bu kadar puan alırdık" diye konuştu.

"FENER'E GİDECEK KADAR PROFESYONEL DEĞİLİM"

Milli futbolcu "Herkes G.Saraylılığımı biliyor.Fenerbahçe'ye gidecek kadar profesyonel değilim. "Daha önceleri 'Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin' dedim; fakat 'nasip etmesin' demek 'kesin giymem' demek değil. Eğer zor durumda kalırsam, şartlar değişirse her şey olabilir; Fenerbahçe gibi Beşiktaş'a da saygı duyuyorum."

ALEX Mİ ARDA MI

'Alex mi sen mi' sorusuna, "Kimse ile kendimi kıyaslamam; ama şu an seçilecekse Alex" cevabını veren Arda, kendisine sadece Atletico Madrid'den teklif geldiğini söyledi.

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.