1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Arınç: 10 yeni bakanlık kurulacak
Arınç: 10 yeni bakanlık kurulacak

Arınç: 10 yeni bakanlık kurulacak

Arınç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı kuruluyor. Daha fazla tüyo vermeyeyim basın var" dedi.

A+A-

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçimden sonra yeni bakanlıkların kurulacağını söyledi. Arınç, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı kuruluyor. Daha fazla tüyo vermeyeyim basın var" diye konuştu.

İŞTE YENİ KURULACAK BAZI BAKANLIKLAR

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeni 10 bakanlık kurulacağını belirterek, "Bayındırlık Bakanlığı kaldırılıyor, yerine Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığı kuruluyor" dedi.

Seçim bölgesi Bursa'da, Fan Clup tarafından Almira Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Arınç, seçimler öncesinde çarpık yapılaşma yapan vatandaşların şefaat beklediklerini, ancak belediye başkanlarının kararlı olduklarını söyledi.

Bursa'nın Turizm Bölgesi ilan edilmesi yönündeki kararın bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandığına dikkat çeken Bülent Arınç, şehrin hava ulaşımında atağa kalkacağını kaydetti.

Bakanlıklar düzeyinde yapılacak çalışmanın yarın veya önümüzdeki günlerde Resmi Gazete'de yayımlanacağını hatırlatan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın kaldırılacağını kaydetti.

Arınç, "Bayındırlık Bakanlığı yerine Çevre, Orman ve Şehircilik Bakanlığı kuruluyor. Kalkınma Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı gibi bakanlıklar kuruluyor. 3-4 tane tüyo yeter, burada basın mensupları var" dedi. 

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.