1. HABERLER

  2. Atak o gazeteye köpürdü
Atak o gazeteye köpürdü

Atak o gazeteye köpürdü

Gölbaşı Belediyspor Kulüp Başkanı Mehmet Atak, yerel basında çıkan haberlere ateş püskürdü. Başkan Atak “ Şahsımı yıpratma hareketi var. Gece gündüz Gölbaşı için çalışan bir insana böyle yapılmaz" dedi

A+A-

Gölbaşı Belediyspor Kulüp Başkanı Mehmet Atak, yerel basında çıkan haberlere ateş püskürdü. Başkan Atak bu tür haberlerin şahsını yıpratma adına yapıldığını vurgulayarak “ Şahsımı yıpratma hareketi var. Gece gündüz Gölbaşı için çalışan bir insana böyle yapanları da Allah’a havale ediyorum.” dedi. 

İstifa edeceği söylemleri kulaktan kulağa yayılan ve hemen hemen her gün yerel basında istifa edebileceği haberleri çıkan Mehmet Atak sessizliği bozdu. Kulübün içine girdiği maddi imkansızlıklar nedeniyle istifa etmeyi kafasına koyan Mehmet Atak, bugün yerel bir internet sitesinde çıkan “Mehmet Atak istifa etti” şeklinde ki habere de isyan etti. 

Son Gaste’ye konuşan Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Atak, kulüp başkanlığından istifa etmediğini kaydederek “Şu anda resmi istifamı vermedi. Önümüzde ki hafta yönetim kurulu üyelerimle birlikte bir araya gelip, son kararımı vereceğim.” dedi. 

İstifası konusunda bir belirsizlik olduğunu kaydeden Atak “ Bir yerel basın internet sitesinde benim hakkımda “Mehmet Atak İstifa etti” şeklinde haber yayınlandı. Ben resmi istifamı sunmadım. Arkadaşlarımla fikir birliği içerisine girdikten sonra kararımı vereceğim. Ancak sadece Mehmet Atak istifa etti diye başlık atıldığında, sanki partiden istifa etmişim gibi gösterilip, kamuoyu yanıltılıyor.” dedi. 

Bu tür haberlerin şahsını yıpratmaya yönelik olduğunu dile getiren Mehmet Atak “Gazeteci arkadaşımızda sizin gibi arayıp sorsaydı, ben gerekenleri ona da söylerdim. Gecesini gündüzünü Gölbaşı’na adamış ve çalışan birisi hakkında bu tür haber yapılması, sadece şahsımı yıpratma hareketidir. Ben bu tür şahsımı yıpratma politikası içine girenleri de Allah’a havale ediyorum.” dedi. 

Haberde Dikmen’de ki Sağlık Ocağı’nda görevli bir doktorun Mehmet Atak’ın istifa etmesi durumunda hazırda bekletildiği iddiasına yanıt veren Atak “Madem öyle o doktorunda görüşleri yazılsaydı. Bakalım o doktor ne diyordu.” diyerek yapılan haberlere tepki gösterdi. 

Mehmet Atak sona olarak Son Gaste temsilcisine şu anda görevinin başında olduğunu ve kesin ve net kararını önümüzde ki günlerde kamuoyuna bildireceğini söyledi.

Bu haber toplam 4541 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.