1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü: "En kıymetli sermayemiz büyüklerimize vefadır"
ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü: "En kıymetli sermayemiz büyüklerimize vefadır"

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü: "En kıymetli sermayemiz büyüklerimize vefadır"

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü Başkanlığını yaptığı Doğaltaş Mermer ve Hazır Beton İmalatçıları sektörüne emeği geçen meslek büyüklerini ziyaret ederek plaket takdim etti.

A+A-

 ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü Başkanlığını yaptığı Doğaltaş Mermer ve Hazır Beton İmalatçıları sektörüne emeği geçen meslek büyüklerini ziyaret ederek  plaket takdim etti.

 Güçlü ziyaretler esnasında yaptığı  açıklamada şunları söyledi: "Ankara Ticaret Odası Doğaltaş , Mermer ve Hazır Beton Komitesi olarak Başkentimiz ve ilçelerinde ticari faaliyet yapan firmalarımıza yaptığımız işyeri ziyaretleri devam etmektedir. Sektörel ve genel sorunları dinlemek bilgi ve tecrübeleri raporlamak maksadıyla gayret sarf etmekteyiz. Bu bağlamda sektöre , ticari ve sosyal hayata katkı sunmuş "Çınarlarımız" diye tabir ettiğimiz büyüklerimizi de ziyaret ediyoruz. Çünkü her zaman ticari hayatta faaliyet gösteren kişi ve firmalara yol gösteren irfanları ve çalışkanlıklarıyla rol model olmuş büyüklerimize minnetimiz sonsuzdur.

Ankaramızın güzide ilçelerinden Gölbaşımız da ticari hayatın canlı olduğu merkezlerdendir. Başta  'Ankara Taşı" diye bilinen andezit olmak üzere mermer, granit, bazalt, traverten, kayrak gibi sıralayabileceğimiz onlarca çeşit doğaltaş işlenmektedir. Ayrıca ilçemizde işleme atölyelerinde doğaltaşlarımız sanatkârların elinde çeşme, mezar, anıt, hediyelik eşya, minyatür, kent mobilyası gibi sıralayabileceğimiz şaheserlere dönüşmektedir. Peyzaj , çevre düzenlemesi, restorasyon, dış cephe kaplama ve benzeri alanlar başta olmak üzere, ihracat artışlarıylada Ankara dikkat çekmektedir. Tabi ki bu sektörde marka olmak bir günde meydana gelmiş bir gelişme değildir. Uzun bir süreç işidir. Bu süreçte sektörümüze ömrünü vermiş büyüklerimiz vardır.

 Alın teri ve emekleriyle ticari ve sosyal hayata yıllarca emek vermiş , tecrübelerinden sıkça faydalandığımız büyüklerimiz başımızın tacıdır. Her daim maddi ve manevi desteklerini hissediyoruz. Dönem dönemde hasbihal ediyoruz. Bugünde Hacı Osman Gülhan ,  Hamza Güçlü, Hafız Mehmet Gülhan ve Tevfik Yılmaz büyüklerimizi ziyaret ettik. Hayır dualarını almak, şükranlarımızı sunmak amacıyla 'Taş Kitabımızı ve Gölbaşı Sevgi Çiçeğimizi' kendilerine takdim ettik. Vefat etmiş tüm aile büyüklerimize Allah 'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimiz peydelpey devam edecektir. Yaşadığımız pandemi sürecinde yaşı ilerlemiş olan büyüklerimize sağlık ve sıhhat dileyerek salgın hastalığın bir an önce bitmesini temenni ediyoruz"

ETİKETLER:ANKARAGÖLBAŞIALİ İHSAN GÜÇLÜATO

Bu haber toplam 4924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.