1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım: Bana torunumu getirin
Aziz Yıldırım: Bana torunumu getirin

Aziz Yıldırım: Bana torunumu getirin

Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım'ın torun özlemi içini acıtıyor.

A+A-

Akşam gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde en çok torunu Ada'nın hasretini çekiyor. Aziz Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam'ın son ziyaretinde torununu sorduğu, 'Bana Ada'yı getir' dediği bildirildi. Hande Gamgam'ın da babasına bu haftaki görüş gününe kızını getireceği sözünü verdiği öğrenildi.

GÖRÜŞ GÜNLERİ BELLİ OLDU

Yıldırım ve şike soruşturması kapsamında Metris'te tutuklu bulunan diğer spor adamlarının cezaevindeki görüş günleri de belli oldu. Yıldırım'ın kaldığı revir koğuşunun görüş günü cuma olarak tespit edildi. F.Bahçe Başkan'ı Aziz Yıldırım'ın birinci dereceden yakınları cuma günü 09:00 ile 10:00 saatleri arasında ziyarete katılabiliyor. Bu cuma Ada'nın dedesini görmeye gitmesi bekleniyor.

GÖRÜŞME BİR SAAT

Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu'nun kaldığı A-6 koğuşuyla, F.Bahçeli yöneticilerin kaldığı A-7 koğuşunun görüş günü ise perşembe. Bir saat sürecek görüş 14:00 ile 15:00 arasında. Futbolcuların kaldığı A-17 koğuşunun görüş günü ise perşembe 09:00 ile 10:00 arasında düzenlendi.

Bu haber toplam 3292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.