1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım: Kucağıma bomba bırakmak istiyorlar
Aziz Yıldırım: Kucağıma bomba bırakmak istiyorlar

Aziz Yıldırım: Kucağıma bomba bırakmak istiyorlar

Aziz Yıldırım, "Ben bu olayın hiçbir yerinde yokum" sözleriyle değerlendirdi.

A+A-

Futbol Federasyonu'nun 29 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulunda Mehmet Ali Aydınlar'ın sürpriz bir biçimde aday olacağını açıklamasına ilk yorum Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi.

"BU TİYATRONUN HİÇBİR YERİNDE BEN YOKUM"

Halen Mahmut Özgener federasyonunda yönetim kurulu üyesi olan ve Acıbadem Sağlık Grubu başkanlığını yürüten Aydınlar'a adaylık önerisi götüren Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ile Gaziantepspor kulüplerini hedef alan Yıldırım, "Mehmet Ali beye hayırlı olsun. Aday olmak en demokratik hakkıdır. Ancak bilinsin ki ben bu tiyatronun hiçbir yerinde yokum" diye konuştu.

Yıldırım son gelişmeleri değerlendirirken şu ifadeleri kullandı;

"Bana karşı operasyon yaptıklarını düşünüyorlar ama Aydınlar'ı destekleyen kulüplerimiz kendi camialarına nasıl anlatacaklar bu durumu? Fenerbahçeli bir yöneticiyi aday göstermelerini hangi söylemle izah edecekler? Gelişmeleri seyrediyorum ve olayın dışındayım.

"BENİM KUCAĞIMA BOMBA BIRAKMAK İSTİYORLAR"

Benim Göksel Gümüşdağ ile ilgili bir tasarrufum olamaz. Kendisini üç yıldır Kulüpler Birliği Vakfı'ndan tanıyorum. Üstelik Galatasaray Genel Kurul üyesi ve bunu açıkça deklare etti. Daha önce de söyledim, Mahmut Özgener aday olmayacağını ve görevi Gümüşdağ'a bırakacağını söylemiş. Şimdi benim kucağıma bomba bırakmak istiyorlar. Aday olan herkese hayırlı olsun. Sonuçta Kulüpler Birliği Vakfı'nda bu konu görüşülecek ve oradan bir sonuç çıkacak."

"ULUSOY GELEBİLİR"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım konuyla ilgili düşüncelerini dile getirirken ilginç bir iddia da ortaya attı.
Uzun yıllar Futbol Federasyonu Başkanlığı yapan Haluk Ulusoy'un bu süreçte adaylık için ortaya çıkabileceğini belirten Yıldırım, "Kulüpler ve taban birlikleri üzerinde etkili olacağını düşünüyorsa Ulusoy da adaylığını açıklayabilir. Ben siyaseten önünde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bugün Aydınlar'a destek verenler o zaman ne yapacaklar? Haluk Ulusoy ile mi birlikte hareket edecekler?" dedi.

Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.