1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım sekerek yürüyor
Aziz Yıldırım sekerek yürüyor

Aziz Yıldırım sekerek yürüyor

Avukat Abdullah Kaya, Aziz Yıldırım'ın anjiyo sonrası dinlenemediği için sekerek yürüdüğünü iddia etti.

A+A-

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın hemoglobin değerlerinin düşük olması nedeniyle salı ya da çarşamba günü tetkik yapılacağı belirtildi.Yıldırım'ın avukatı anjiyo sonrası dinlenemediği için sekerek yürüdüğünü iddia etti.

DİL ALTI HAPI KULLANIYOR

Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, müvekkilinin mevcut rahatsızlıklarının yanı sıra çarşamba günü göğsünde ağrılar başladığını söyledi. O günden itibaren dil altı hapı kullanmaya başlayan Yıldırım'ın hastaneye kaldırılmasına karar verildiğini ifade eden Kaya, şeker düzensizliğinin devam ettiğini ve hemoglobin değerlerinde düşüş olduğunu kaydetti. Kaya, bu düşüşün nedeninin belirlenmesi için salı ya da çarşamba günü tetkik yapılacağını anlattı.

SEKEREK YÜRÜMEYE BAŞLADI

Avukat Kaya, Yıldırım anjiyo olduktan sonra dinlenemediği için sekerek yürümeye başladığını iddia etti. Kaya, müvekkilinin ne kadar hastanede kalacağının belli olmadığını, bunun tetkikler sonucu belirleneceğini ifade etti.

Sağlık yönünden savcılıktan, cezaevinden ve hastanede herhangi bir şikayetlerinin bulunmadığını kaydeden avukat Kaya, cezaevi ve hastanede ellerinden gelenin yapıldığını söyledi.

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.