1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım'ı ağlatan karşılama
Aziz Yıldırım'ı ağlatan karşılama

Aziz Yıldırım'ı ağlatan karşılama

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Metris'te bir sürprizle karşılaştı.

A+A-

Önceki gece oldukça bitkin ve stresli bir halde cezaevine giren Yıldırım'ın morali, cezaevindeki Fenerbahçeli taraftarların tezahüratlarıyla kısmen yerine geldi. Kapılardaki mazgallarda 'Şampiyon Fener', 'Sen Bizim kocaman gururumuzsun', sloganları atan tutukluları eliyle selamlayan Yıldırım gözyaşları döktü.

TEK BAŞINA KALIYOR

Akşam gazetesinden Ercan Öztürk'ün haberine göre; Aziz Yıldırım diğer soruşturma kapsamında tutuklanan diğer isimlerin aksine A-17 yerine T-1 Koğuşu'na alındı. Koğuş tek kişilik. Emniyet ve adliyedeki sorgu sırasında sık sık rahatsızlanan için Yıldırım'ın tutuklama kararıyla birlikte Metris'te de alarm verildi. Yıldırım'ı sık sık kontrolden geçiriliyor. Koğuşa girmeden şekeri ve tansiyonu ölçülen Fenerbahçe Başkanı için iki sağlık personeliyle bir ambulans da hazır bekletildi.

İLK GÜN REVİRE GÖTÜRÜLDÜ

Dün öğle saatlerinde revire kaldırılarak muayene edilen Yıldırım ardından yeniden koğuşa götürüldü. Cezaevinin Psiko-Sosyal servisinden psikologlar ise psikolojik durumu takip ediyor. Görüşmelerin ardından fiziksel, zihinsel, duygusal, sosyal durumu belirlenecek. Yıldırım'ın tek kişilik koğuşta ne kadar kalacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

'ŞEKİP'LE AYNI KOĞUŞ OLMAZ'

Yıldırım'ın daha önce tutuklanan Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Cemil Turan'ın da kaldığı A-17 koğuşuna alınması planlandı. Ancak Mosturoğlu'nun ifadesinde, 'Eskişehir maçı öncesi teşvik primi gönderildiğini duydum' demiş olması dikkate alındı. Yıldırım'ın kendisini zor durumda bırakan Mosturoğlu ile bir araya gelmesi halinde gerginlik çıkabileceği hesaplandı. Bu nedenle cezaevi yönetimi Fenerbahçe Başkanı'nın farklı bir koğuşa alınmasına karar verdi. Yıldırım, 1. Nolu Cezaevi'ndeki T1 koğuşuna alındı. Yıldırım, 'Şekip şaşırmış herhalde' demişti.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.