1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım'ın son durumu
Aziz Yıldırım'ın son durumu

Aziz Yıldırım'ın son durumu

Metris cezaevinden hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tedavisi devam ediyor.

A+A-

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında yapılan operasyonlar sonucu tutuklu bulunduğu Metris cezaevinden hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tedavisi devam ediyor.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Böbreğinde daha önce teşhis konulan küçük bir kist var. Diyabeti ise zaten kronik. Tedavisi devam ediyor. İlaçlar da kullanıyor. Hemen iyileşecek ya da ağırlaşabilecek önemli ciddi bir durum oluşturmuyor. Böbrek tomografisi çekildi. Yarın itibariyle kurul toplanıp, son durumu hakkında karar verecek ve taburcu olup olmayacağı belli olacak."
Öte yandan Aziz Yıldırım'a kahvaltıda tuzsuz ve yağsız beyaz peynir, domates, salata, kepek ekmek ve şekersiz çay veriliyor. Hastane menüsü dışında kesinlikle yiyecek, içecek sokulmuyor. Ziyaretçilerle kesinlikle görüştürülmüyor. Sabah saatlerinde 6 asker eşliğinde böbreğinin bilgisayarlı tomografisi çekildi. Tomografiye alınırken, hasta ve hasta yakınlarından çekim yapılmaması istendi.

Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.