1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bahçeli: Çok şükür harekat yapılmıştır
Bahçeli: Çok şükür harekat yapılmıştır

Bahçeli: Çok şükür harekat yapılmıştır

Bahçeli, "Çok şükür sürekli olarak önerdiğimiz Kandil'e ve terörist kamplara yönelik harekat yapılmıştır" dedi.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Çok şükür sürekli olarak önerdiğimiz Kandil'e ve terörist kamplara yönelik harekat şimdilik havadan yapılmıştır. Artık hava operasyonu destekli kara harekatı bir an önce yapılmalı ve süresi 17 Ekim'de dolacak olan sınır ötesi harekat izni mutlaka uzatılmalıdır" dedi.

KAHPECE KALLEŞÇE

Partisinin Ankara teşkilatı tarafından Gölbaşı Akalın Restoran'da düzenlenen iftara katılan Bahçeli, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yapılan saldırıyı "kahpece ve kalleşçe" olarak nitelendirerek, 8 asker ve 1 köy korucusunun şehit olduğunu, 15 vatan evladının da bu saldırıda yaralandığını söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileğinde bulunan Bahçeli, yaralılara da acil şifalar diledi.

Devlet Bahçeli, Türkiye'nin, "bu kritik ve karanlık sürece hükümetin sözde ileri demokrasi parolasıyla" geldiğini savunarak, ülkenin barış ve özgürlük propagandası altında kırılma noktasına geldiğini ileri sürdü.

Mübarek Ramazan ayının istismar edilerek canilere sabırla yaklaşıldığının bile dile getirildiğini öne süren Bahçeli, "Ancak aynı sabır nedense Suriye'ye karşı gösterilemedi" dedi.

Kara harekatı istedi

"Açılım adı verilen rezaletle Türk devletinin itibarı, saygınlığı ve kudreti ayaklar altına alınmış ve gölgelenmiştir" diyen Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türk milleti yıkım ihalesini alan siyasi müteahhitlerin etnik hafriyat çalışmasıyla dağılmanın, parçalanmanın ve ayrılmanın sınırına yuvarlandı. Bundan sonra ülke ve millet olarak bizi çetin günler ve meşakkatlerle dolu bir dönem beklemektedir. Türk milleti elbette bir avuç çapulcuya teslim olacak kadar aciz, korkak ve zayıf değildir. Ancak, bunu öncelikle idrak etmesi gerekenler siyasi sorumluluğu üstlenenlerdir.

Çok şükür sürekli olarak önerdiğimiz Kandil'e ve terörist kamplara yönelik hareket şimdilik havadan yapılmıştır. Artık hava operasyonu destekli kara harekatı bir an önce yapılmalı ve süresi 17 Ekim'de dolacak olan sınır ötesi harekat izni mutlaka uzatılmalıdır. Kandil canilerin başına yıkılmalıdır. İnleri yok edilmeli ve PKK'yı himaye eden, destekleyen, arkalayan ve aklamaya çalışan içte ve dışta kim varsa gerekli ders verilmeli ve hadleri bildirilmelidir. Türk devleti bunu yapmaya muktedirdir. Türk milleti böylesi bir mücadeleye her şeyiyle hazırdır ve bu kanlı örgütün ve bölücülüğün yok edilmesi ve kökünün kazınması için sabırsızdır.

Şayet bunlar olursa, 'bıçak kemiğe dayandı' sözlerinin bir anlamı olacaktır. Ve 'sözün bittiği yerdeyiz, sabrımız bitti' diklenmelerinin inandırıcılığı ortaya çıkacaktır. Yoksa bu kanlı tezgah önce hükümeti ve başbakanı içine alacak, sonra da milletimizi ve vatanımızı kirli çarkın dişlerinde öğütecek ve un ufak edecektir."

"Destek vereceğiz"

MHP lideri, parti olarak terörle yapılacak onurlu, milli ve kararlı her mücadelenin yanında ve arkasında olacaklarını bildirdi.

Bahçeli, "Eğer bu süreçte ihmal, atalet ve terörle mücadelede ipe un seren kayıtsızlık görürsek de, AKP'den bunun hesabını sormaktan asla geri durmayız" ifadelerini de kullandı.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.