1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Balbay: Töreni izlemek için parmaklıklara yapıştım
Balbay: Töreni izlemek için parmaklıklara yapıştım

Balbay: Töreni izlemek için parmaklıklara yapıştım

Balbay, Meclis'te yemin töreni yapılırken, 'Töreni seyredebilmek için koğuşun parmaklıklarına adeta yapıştım" dedi.

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, dün Silivri Cezaevi'nde tutuklu olan milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret etti.

MECLİS'TEKİ DESTEK KENDİMİ ÖZGÜR HİSSETTİRDİ

İkisinin de moralinin yüksek olduğunu belirten Özgündüz, izlenimlerini şöyle aktardı: "Balbay vekil seçildiği günden itibaren kendisini CHP'li diğer milletvekilleriyle Meclis'te hissettiğini anlattı. Yemin töreniyle ilgili düşüncelerini paylaşırken, 'Töreni seyredebilmek için koğuşun parmaklıklarına adeta yapıştım. Sıra İzmir'e geldiğinde çok heyecanlandım. İsmim okunduğunda yapılan alkışlar bana kendimi özgürmüşüm gibi hissettirdi' dedi.

Kimseye kırgın olmadığını ve herhangi bir şekilde intikam peşinde de olmadığını özellikle vurguladı. Bir an önce tahliye olup Meclis'te görev yapmak istediğini samimi bir şekilde anlattı. Haberal ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na özellikle teşekkür etmemi isteyerek, 'CHP vekili olarak üzerime düşen görevi en kısa sürede yapmak için sabırsızlanıyorum. Her ne olursa olsun hukuku bu ülkede arayacağım, başka ülkede değil. Adalet ve hukuk herkese lazım. Bu işin çözümü ise Meclis' diyerek düşüncelerini paylaştı." 

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.