1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Balyoz'a kıskançlık damgasını vurdu
Balyoz'a kıskançlık damgasını vurdu

Balyoz'a kıskançlık damgasını vurdu

Tümg. Durusoy'un eşi, dün görülen davada kocasının sevgilisi olduğunu iddia eden kadının saçını çekti.

A+A-

Balyoz davasının 30.'cu duruşmasında mahkemede ilginç bir olay cereyan etti. Davanın tutuklu sanıklarından emekli Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy’un eşi ile Durusoy’un sevgilisi olduğu ileri sürülen bir kadın aynı anda duruşmayı izlemek için Silivri Cezaevi’ne geldi.

Durusoy'un yakınları adı öğrenilemeyen fakat Durusoy'un sevgilisi olduğu iddia edilen kadını tartakladı.

ÇIKINCA GÖRÜŞÜRÜZ

Jandarmanın araya girmesiyle tartışma son bulurken Durusoy ailesine 'Ben hep burda kalmayacağım, çıkınca görüşürüz' dedi.

AVUKATLAR MİKROFONA TEPKİ GÖSTERDİ

Duruşmada avukatlar, tavandan kablo ile sarkıtılan mikrofonlara tepki gösterdi. Avukatların “Ses sistemi istihbari amaçlı, korku ve baskı kurmak için kullanılabilir” diyerek sistemin kaldırılmasını talebi üzerine duruşmaya ara veren mahkeme heyeti itirazları reddetti. Çapraz sorgular sırasında, Savcı Savaş Kırbaş’ın ajandasından çıkan imam hatip lisesi ile ilgili notları sorduğu tutuklu sanık emekli Tuğgeneral Faruk Oktay Memioğlu, “Aradan 8 yıl geçti ne bileyim belki boya badanasını yaptırmışızdır” yanıtını verdi.

'BAŞKALARININ OLABİLİR ANCAK BENİM GİDECEK BAŞKA BİR VATANIM YOK'

Planla ilgisi olmadığını söyleyen emekli Albay Mümtaz Can, “Sabah kapıyı çalan sütçü değilse demokrasi yok demektir’ sözünü doğrulayacak bir şekilde bir sabah polislerce arandım ve buradayım. Bu ülkede başkalarının gidecek bir vatanı olabilir ancak benim gidecek başka vatanım yok” diyerek tahliyesini istedi.

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.