1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başbakan Erdoğan Karargah'tan ayrıldı
Başbakan Erdoğan Karargah'tan ayrıldı

Başbakan Erdoğan Karargah'tan ayrıldı

YAŞ toplantıların 4. gününde alınan kararlar imzalanıyor. Erdoğan da Genelkurmay Başkanlığı'ndan ayrıldı..

A+A-

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Karargahında yapılan Şura toplantıları sona erdi. Şura kararlarını imzalamak için Genelkurmay Karargahına gelen Erdoğan, kararları imzalamasının ardından 20 dakika kaldığı Karargahtan ayrıldı.

Milli Savunma Bakanı ve Orgeneral Özel kararları sunmak üzere Köşk'e çıkıyor.. YAŞ'ta üzerinde mutabık kalınan komutanların isimlerini Köşk açıklayacak. Yeni komuta kademesini açıklayacak isim ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Sever.

YAŞ kararları onaylandı ilk açıklama saat 12.'de yapılacak..

GÜL'E SUNULDUKTAN SONRA..

YAŞ toplantısında alınan kararların Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulduktan sonra kamuoyunda açıklanması bekleniyor. Toplantıda, terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ele alındı. Disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ayrılacak personelin durumu da toplantıda değerlendirildi. Şura'da, TSK'yı ilgilendiren diğer konular da

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.