1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Başbakan Erdoğan'ın yüzünü güldürdüler
Başbakan Erdoğan'ın yüzünü güldürdüler

Başbakan Erdoğan'ın yüzünü güldürdüler

Bakan yardımcılığı için yapılan başvuru talepleri Başbakan Erdoğan'ı güldürdü.

A+A-

Bakan yardımcılığı için gelen başvurular Başbakan Erdoğan'ı güldürdü.Vatandaşlar için büyük talep gören bakan yardımcılığı için gelen talepler son derece çok ilginç.

Yüzlerce başvurunun geldiği başbakanlıkta ilginç bazı başvurular da dikkatlerden kaçmadı. Başbakan Tayyip Erdoğan’a gönderilen mektuplarda kimi “Google’a ‘mucit torna ustası’ yazarsanız yaptıklarımı görebilirsiniz” dedi, kimi “bana görev verin, PKK’yı 4 ayda bitireyim” vaadinde bulundu.

Bir vatandaş Erdoğan’a bakan yardımcısı seçilmesi halinde yapacağı 24 icraatın listesini gönderirken, bir ev hanımı “ve aranızda bulunmaktan büyük onur duyacağım. Beni seçmenizi istiyorum. Kendimle gurur duymak istiyorum” yazdı.

İşte Başbakan Erdoğan’ı tebessüm ettiren gelen başvurulardan bazıları:

BENİ GOOGLE'DAN ARAYIN

Meksika Körfezi petrol sızıntısı çalışmalarında projelerimin çoğu uygulandı. BP’yi 24 milyar dolar zarardan kurtardım. Bakan yardımcılığı için başvurmak istiyorum. Arz ederim. Not: Çalışmalarım gazete ve internet haber sitelerinde var. Google’a “mucit torna ustası” yazarsanız ilgili haberleri görebilirsiniz.

PKK'YI BİTİRECEĞİM

Daha önce şahsınıza sunduğum dilekçelerimde yetki verildiğinde abartılıda olsa PKK sorununu dört ay içinde bitiririm sözünü vermiştim. Sizin bakan yardımcılığı açıklamanız beni çok sevindirdi, şahsıma bakan yardımcılığı görevini layık görürseniz, inşallah sözümü yerine getirmeme fırsat verilmiş olur.

KENDİMLE GURUR DUYMAK İSTİYORUM

1968 İstanbul doğumlu bir anneyim. Ev hanımıyım, 6 yıl çalışırsam emekli olabiliyorum öğrendiğim kadarıyla. Bakan yardımcılığına aday olmak, çalışmalarda bulunmak istiyorum. En iyi şekilde de temsil edip kesinlikle faydalı olacağıma inanıyorum ve aranızda bulunmaktan büyük onur duyacağım. Beni seçmenizi istiyorum. Kendimle gurur duymak istiyorum. 

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.