1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başbakan tatile çıktı
Başbakan tatile çıktı

Başbakan tatile çıktı

Ak Parti'den sonra Erdoğan da sahile indi

A+A-

Geçen yerel seçimlerde ve referandumda kıyılara mesafeli kalan AK Parti bu seçimlerde sahil şeridindeki bir çok ilde önde gidiyor. AK Parti'nin sahil şeridiyle ilgili özel politikası işe yaradı CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın oy kullandığı sandıkta CHP birinci parti olmasına rağmen AK parti Antalya'yı fethetti.

SEÇİM YORGUNLUĞUNU ATACAK

Seçim kampanyası boyunca 68 il mitingi düzenleyen Başbakan Erdoğan, yorgunluğunu çocukları ve torunlarıyla atacak..Seçim yorgunluğu için Erdoğan değişmez tatil adreslerinden birini tercih etti. Erdoğan, tatilini geçirmek üzere eşi Emine Erdoğan ile Bodrum'a gitti. Erdoğan 4 günlük tatilini çocukları ve torunlarıyla geçirecek.

SAHİLE İNDİ

Genel seçimlerden sonra yeni kabineyi kurmak için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e istifasını sunan Başbakan Erdoğan 4 gün süreyle tatil yapacak. Yanında eşi Emine Erdoğan ve korumalarının bulunduğu Erdoğan, Bodrum Milas Havalimanı'nın VIP salonundan çıktıktan sonra karayolu ile Bodrum'un Torba koyunda kalacağı otele hareket etti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Erdoğan'ın çocukları ile torunlarının iki gün önce gittiği öğrenilen otelin etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Erdoğan Pazar günü tamamlayacağı tatilinin ardından Ankara'ya dönecek. 20 Haziran Pazartesi günü ise Erdoğan'ın milletvekilleri ile AKP Genel Merkezi'nde bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.