1. HABERLER

  2. Başkan Duruay'dan Başbakana Gölbaşı raporu
Başkan Duruay'dan Başbakana  Gölbaşı raporu

Başkan Duruay'dan Başbakana Gölbaşı raporu

Hürriyet Gazetesi’ne Mogan Gölü’nün kirliliğiyle ilgili verdiği röportajda “Başbakanımıza doğru anlatamadık” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Mogan gölüyle ilgili hazırladıkları raporu sundu.

A+A-

Hürriyet Gazetesi’ne Mogan Gölü’nün kirliliğiyle ilgili verdiği röportajda “Başbakanımıza doğru anlatamadık” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'la birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Mogan gölüyle ilgili hazırladıkları raporu sundu.

Gölbaşı’nda Gerçekleştirilen Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu’nun 27. Toplantısı öncesi Başbakan Erdoğan ve bakanları karşılayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, toplantı sonrası da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelerek çalışma ve projelerinin yer aldığı raporları iletti. 

BAŞBAKANA MOGAN RAPORU

Başkan Duruay,  Mogan Gölü’nün temizlenme konusunda Mogan Gölü’nde gerçekleştirilen incelemelerin ardından hazırlanan raporu Başbakan Erdoğan’a sundu.   

Başkan Fatih Duruay yaptığı açıklamada, “Mogan Gölü’nün temizlenmesi, kanayan yaramız Gölbaşı’nı ikiye bölen Ankara-Konya Kara yolu sorunu da başta olmak üzere inceleme ve tespitler sonrası hazırlanan rapor ve çalışmalarımızı Başbakanımıza ilettik. Ankara’nın incisi Gölbaşımız için hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük çaba sarf ediyor, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.

“DOĞRU ANLATAMADIK” DEMİŞTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Hürriyet Gazetesine verdiği röportajda “Başbakanımıza gölün bugünkü durumunu doğru anlatamadık.” İfadelerini kullanmıştı.

 

Bu haber toplam 2960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.