1. HABERLER

  2. Başkan Duruay’dan Kutlu Doğum Haftası mesajı
Başkan Duruay’dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Başkan Duruay’dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Kutlu Doğum Haftası mesajında “Yüce Allah’tan Peygamber Efendimizin bize öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını gönüllerimizde yeniden yeşertmesini diliyoruz” dedi.

A+A-

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay  Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duruay  yayınladığı mesajda “Yüce Allah’tan Peygamber Efendimizin bize öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını gönüllerimizde yeniden yeşertmesini diliyoruz” dedi.

Peygamberimizin bütün insanlığa en güzel örnek olduğuna dikkat çeken Başkan Duruay, mesajında şunları söyledi:

 

“Her yıl 14-20 Nisan tarihlerini Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunun 1445. yıldönümünün mübarek olmasını diliyorum.Her türlü şiddetin yaşandığı, insanların büyük bir yalnızlığa itildiği günümüzde düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen, komşusu açken tok yatanın gerçek mü’min olamayacağını ifade eden; hoşgörü ve kardeşliği öğütleyen rahmet peygamberi Hz. Muhammed’in öğütlerine her zamankinden daha çok muhtacız.”

 

18  NİSAN’DA KUTLU DOĞUM PROGRAMI

 

Başkan Fatih  Duruay, tüm İslam alemi ile Gölbaşılı hemşehrilerimizin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederken “18 Nisan 2016 Pazartesi  günü saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde Hz. Muhammed (S.A.V) vefatından sonra başlayan halifelik dönemini anlatan ‘Omar Bin Hattab" adlı  İki perdelik tiyatro oyununu izleyicisi ile buluşacak. Tüm Gölbaşılı hemşehrilerimizi bu programa katılmaya davet ediyor, içerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası'nın ilçemize, ülkemize, tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.