1. HABERLER

  2. Başkan Duruay'dan zafer konuşması
Başkan Duruay'dan zafer konuşması

Başkan Duruay'dan zafer konuşması

Gölbaşı'nda halk tercihini yine Fatih Duruay'dan yana kullandı. AK Parti adayı Fatih Duruay Gölbaşı Belediye Başkanı seçildi.

A+A-

Gölbaşı'nda halk tercihini yine Fatih Duruay'dan yana kullandı. AK Parti adayı Fatih Duruay Gölbaşı  Belediye Başkanı seçildi.

Sonuçların netleşmesinin ardından Gölbaşı  Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay, Ak Parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ak Parti binası önünde bulunan yüzlerce kişinin karşısına geçen Fatih Duruay, burada bir zafer konuşması yaptı.

Cadde üzerinde kendisini bekleyen ve "Gölbaşı seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan atan kalabalığa seslenen Başkan Duruay şunları söyledi:

KALBİMİZ AYNI ANDA ATTI

Asıl Gölbaşı sizlerle gurur duyuyor, bu seçimin galibi biz değil ben değil siz oldunuz. Kalbimiz aynı anda attı.  Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim diyerek sevenlerine seslendi. Yorgun ve uykusuz olmasına rağmen sizlerden ayrılamıyorum gönül isterki sabahlara kadar oturalım konuşalım. Allah hepinizden Razı olsun. Bundan sonra belediyeyi hep beraber yöneteceğiz, kapılarımız sizlere sonuna kadar açık olacaktır

 

Bu haber toplam 2383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum