1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Gökçek İmam Hatiplilerle buluştu
Başkan Gökçek İmam Hatiplilerle buluştu

Başkan Gökçek İmam Hatiplilerle buluştu

İmam Hatip Okulları Platformu üyelerini iftarda ağırlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Biz, eğitim konusunda; Milli Eğitim'le, vakıflarla, öğretmen ve öğrencilerle her türlü işbirliği yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

A+A-

 Altınpark'ta, İmam Hatip Okulları Platformu üyelerine verilen iftara ev sahipliği yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilahi dinletisi, Kur’an tilavetinden sonra oruçların açılmasının ardından, konuklarına hitap etti.

            “Bu ramazan, bu bayram, dünyadaki bütün Müslümanların sıkıntı çektiği en son bayram olsun inşallah” diyerek sözlerine başlayan Başkan Gökçekşunları söyledi:

            "İstikbalimiz sizsiniz. Biz buna kesinlikle inanıyoruz. Özellikle, başta İmam Hatipliler Platformu olmak üzere, Milli Eğitim’le bu konuda her türlü işbirliğini yapıyoruz. Biz bazı arsalarda emsal artışı veriyoruz. Verdiğimiz emsal artışında da mutlaka karşılığında, eğitim kurumu,  okul yapılması taahhüdünü alıyoruz. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarla, Vakıf'la, Milli Eğitim’le, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü işbirliğini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu işbirliğinden de çok güzel neticeler doğacağına inanıyorum"

            İmam Hatip okullarını Türkiye’nin istikbali olarak gördüklerini belirten  Başkan Gökçek, “Keşke Türkiye’de daha çok olaydı da bu sıkıntılı günleri, FETÖ vasıtasıyla görmeseydik” vurgusunu yaptı.

            15 Temmuz’da İmam Hatip Okulları Platformu’ndan şehitlerin ve gaziler verildiğini ifade eden Başkan Gökçek, “Bu gayretleriniz dolayısıyla da hepinize şükranlarımızı, Ankara adına, Türkiye adına bir sefer daha sunuyorum” dedi.

 

-İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN, BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR

            Ankara Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı da Başkan Gökçek’e eğitime yaptığı sürekli katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Sayın Başkan, eğitim kurumu arsalarının emsal artışında bize büyük katkı veriyor. Aynı zamanda okullarımızın kültürel spor, sanat faaliyetlerinde, öğrencilerin gitmesi gereken yerlere toplu taşıma ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında da çok büyük desteklerini esirgemiyor. Bu konuda da Başkan Gökçek ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

            Gökçek’e, konuşmaların ardından İmam Hatip Okulları Platormu adına Eyüp Aksoy plaket, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yüksel Gülek de çiçek takdim etti.

Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.