1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Gökçek'ten Ankaragücü açıklaması
Başkan Gökçek'ten Ankaragücü açıklaması

Başkan Gökçek'ten Ankaragücü açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve MHP gruplarının Ankaragücü’ne yardım yapılmasıyla ilgili önergelerinin siyasi olduğunu belirterek “Biz, Ankaragücü konusunun siyasi konu olmasına kesinlikle karşıyız." dedi.

A+A-

Başkan Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu zamana kadar CHP ve MHP gruplarının Ankaragücü’ne yardım edilmesi konusunda hiç bir önerge vermediklerini kaydederek, olayın siyasi olduğunu ve Meclis Başkanvekili’nin oyunu bozduğunu ifade etti.

Başkan Gökçek, “CHP'li Çankaya ve Yenimahalle, MHP'li Etimesgut ve Polatlı ilçe belediyeleri Ankaragücü’ne birer milyon verirse Büyükşehir de 5 milyon verecekti. Şu ana kadar Ankaragücü’ne tek para veren belediye, Ankara Büyükşehir Belediyesi... Toplam 5 milyon TL...” tweet'lerini attı.

Başkan Gökçek, takipçileriyle şu görüşleri paylaştı:

“Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne şimdiye kadar Ankaragücü’ne yardımla ilgili tek önerge vermeyen CHP ve MHP grupları, bu haftaki Meclisimizde 5 milyon yardım önergesi verdiler...        Önerge tamamıyla siyasiydi... Yardım kararı çıkarsa kendileri çıkartmış, çıkmazsa AK Parti engellemiş olacaktı... Meclis Başkanvekilimiz, karşı teklifle oyunu bozdu...

CHP'li Çankaya ve Yenimahalle, MHP'li Etimesgut ve Polatlı ilçe belediyeleri Ankaragücü’ne birer milyon verirse, Büyükşehir de 5 milyon verecekti.

Şu ana kadar Ankaragücü’ne tek para veren belediye, Ankara Büyükşehir Belediyesi... Toplam 5 milyon TL...

Biz, Ankaragücü konusunun siyasi konu olmasına kesinlikle karşıyız... Ankaragücü'ne uzatılan ellerin samimi olması lazım…

Şimdi bütün belediyeler önümüzdeki ay belediye meclislerinden karar çıkartmalı... Ankaragücü'nün şampiyonluğuna destek olunmalı.”

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.