1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek'ten yeni yıl mesajı!
Başkan Şimşek'ten yeni yıl mesajı!

Başkan Şimşek'ten yeni yıl mesajı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Başkan Şimşek yayınladığı mesajında “Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Gölbaşı’nı daha güzel, daha modern ve tercih edilen bir kent hale getirmek için çalışacaktır.” İfadelerini kullandı.




Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi;




“Öncelikle 2020 yılının Gölbaşımıza, hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Gölbaşı’nı daha güzel, daha modern ve tercih edilen bir kent haline getirmek için çalışacaktır. Yeni yılda yeni projelerimizi hayata geçirirken diğer belediyelere örnek olan sosyal belediyecilik çalışmalarımız da sürecektir. Hemşehrilerimizin çok değerli ilgi ve destekleriyle Gölbaşımıza hizmet ve yatırımlarımız son hızıyla devam edecektir.”

 

“Gölbaşı Belediyesi olarak, belediye meclisimizle, belediye personelimizle birlikte siz sevgili Gölbaşı Ailemiz için yapacağımız tüm çalışmalarımızı sevgi üzerine inşa edeceğiz. Yüreğinde her zaman sevginin en büyüğünü, en güzelini barındıran büyük ’Gölbaşı Ailesi’ olarak, 2020 yılını da yine birlik, beraberlik ve huzur içinde geçireceğimize olan inancım tamdır.”

 

“Tüm dünya adına sorunların çözüme kavuştuğu, zulüm ve acıların son bulduğu, ülkece birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bir yıl olmasını diliyor, sağlık, mutluluk, başarı dolu güzel bir yıl diliyorum.”

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.