1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Tuna Mavi Masa'yı ziyaret etti
Başkan Tuna Mavi Masa'yı ziyaret etti

Başkan Tuna Mavi Masa'yı ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 7/24 Ankaralıların talep, öneri ve isteklerini değerlendiren ALO 153 Mavi Masa personeliyle bir araya geldi.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralıların talep ve sorunlarını çözmek üzere 2003 yılında kurulan ALO 153 Mavi Masa'yı gece saatlerinde ziyaret eden Başkan Tuna, birimde çalışan personeliyle sohbet etti ve çalışan elemanlara teşekkür etti. 

Ziyarette Başkan Tuna, personele, “Sizin de, sizlere gelen öneri ve isteklerin de bizim için önemli bir yeri bulunuyor. Size gelen talepleri, kendi ailenizden geliyormuş gibi değerlendirin. Kendinizi her zaman telefonda konuştuğunuz kişilerin yerine koyun, empati yapın. Talep, öneri ve isteklerini bu şekilde dinleyin” dedi.

Başkan Tuna, personeliyle çektirdiği fotoğrafı da Twitter hesabından,  "Gece saatlerinde Ankara'da yaşayan vatandaşlarımızın talep, öneri ve isteklerini hassasiyetle değerlendiren ALO 153 Mavi Masa ekibimizle istişarelerde bulunduk. 24 saat çalışan değerli personelimize teşekkür ediyorum. Her görüş ve öneriniz bizim için çok değerlidir" mesajıyla paylaştı.

 

Bu haber toplam 1606 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.