1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Baykal oyunu Antalya'da kullandı
Baykal oyunu Antalya'da kullandı

Baykal oyunu Antalya'da kullandı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, oyunu Antalya'da kullandı.

A+A-

Deniz Baykal, Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden eşi Olcay Baykal ile birlikte çıkarak, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülker ve partililerle buluştu. Baykal, daha sonra oy kullanacağı Barbaros İlköğretim Okulu'na gitti. Baykal, eşi ile birlikte 1029 nolu sandıkta oyunu kullandı.

HAYIRLI OLSUN

Deniz Baykal, oy kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, iyisiyle kötüsüyle bir seçim kampanyasının daha tamamlandığını söyledi. Baykal, ''Çok olumlu bir çalışma yaptığımızı düşünüyoruz. Artık söz milletin. Vatandaşlarımız kararını verecek. Hepimiz bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Gerekenleri yaptık, bundan sonra takdir milletin. Hayırlı olsun'' dedi.

TAHMİNİM YOK

Baykal, seçim sonuçlarını Antalya'da takip edip etmeyeceğiyle ilgili soru üzerine, ''Seçimi takip edeceğim. Antalya'daki seçim sonuçlarını da takip edeceğim. Ama mekan şart değil, nerede olduğu belli olmaz. Yakından izleyeceğim. Artık günümüzde teknoloji, gelişmeleri her yerde izlememize olanak sağlıyor. Büyük ilgiyle Antalya'daki seçim sonuçlarını izleyeceğim. İnşallah Türkiye için iyi olur'' diye konuştu. Baykal, seçim sonuçlarında tahmininin olup olmadığıyla ilgili soruya ise ''hayır yok'' dedi. Baykal, daha sonra eşiyle birlikte evine geçti.

Bu haber toplam 1465 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.