1. HABERLER

  2. Bayram Duman "CHP Gölbaşı'nda başarılı değil"
Bayram Duman "CHP Gölbaşı'nda başarılı değil"

Bayram Duman "CHP Gölbaşı'nda başarılı değil"

Siyasi hayatını CHP’ye adayan Bayram Duman “CHP Gölbaşı’nda birinci olmadığı sürece başarısızdır. Alınan 12 bin oyda başarılı değildir.” dedi.

A+A-

Siyasi hayatını CHP’ye adayan Bayram Duman “CHP Gölbaşı’nda birinci olmadığı sürece başarısızdır. Alınan 12 bin oyda başarılı değildir.” dedi. 

Gölbaşı Son Gaste’yi ziyaret eden CHP’li Bayram Duman, Genel Yayın Yönetmenimiz Özcan Aydoğdu’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genel seçimlerde ki oy oranlarından partilerin başarı yüzdelerine, Bayram Duman 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerden adaylara kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte çok konuşulacak o söyleşinin ayrıntıları… 

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti ve CHP’nin kafa kafaya yarışacağını dile getiren, Duman, “2014 yerel seçimleri çok çekişmeli geçecek. Seçimlerde Ak Parti ve CHP kafa kafaya yarışacak” dedi. 

Referandum ve Genel seçimlerden Gölbaşı’nda birinci parti çıkan Ak Parti’de yapılacak olan kongre ile ilgili olarak da düşüncelerini ifade eden Duman, “Bu süreçten sonra Ak Parti içerisinde kazanlar kaynayacak. İlçe kongresini mevcut Başkan Ramazan Şimşek’in alacaktır. Karşına aday çıkmaz. Ak Partililer bu süreçte baltaları gömecek ancak bu baltalar yerel seçimlerde ortaya çıkacak” dedi. 

Duman Ak Parti içerisinde kaynayan kazanlara ise CHP’nin bir mesaj vermesi gerektiğini de kaydederek, cevap verecek ismin çok önemli olduğunu vurguladı. 

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Gölbaşı Belediye Başkanlığı için kimi aday gösterir? sorusuna Bayram Duman, “Muhtemelen yerli bir aday olur. Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Murat Bey Balta yada Fatih Duruay. Bu üç isimden birinin aday gösterileceğini düşünüyorum” diyerek yerli gurubundan Namık Kemal Doğan'a şans vermedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı 8.Olağan Kongresi’nde Ercan Şimşek ile Cemal Kaman arasındaki mücadele 1 oy farkla (52-51) Ercan Şimşek lehine sonuçlanmıştı. Bu kongrede oy kullanmayan Bayram Duman, ‘ Oy kullanmadığım için pişman değilim” şeklinde konuştu. 

2011 Genel seçimlerinde Gölbaşı’nda aldığı 12089 oyla ikinci parti olan CHP’nin başarılı olamadığını belirten Duman, “Gölbaşı’nda alınan 12 bin oy bir başarı değildir. CHP Gölbaşı’nda birinci parti olmadığı sürece başarısızdır” dedi. 

dsc_0141.jpg

Seçimlerde Gölbaşı’nda hiçbir köy ve mahallede birinci parti çıkamayan MHP’nin durumunu da değerlendiren Duman, “MHP bu seçimlerde başarısız olmuştur. MHP kendi öz oyuna döndü. Yerel seçimlerde yerli aday Yakup Odabaşı’na emanet edilen AK parti oyları genel seçimlerde geri döndü” dedi.

Bu haber toplam 3544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.