1. HABERLER

  2. Bayram Duman:İçim yanıyor
Bayram Duman:İçim yanıyor

Bayram Duman:İçim yanıyor

CHP, 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nde aldığı sonuçla hüsran yaratırken, Gölbaşı'ndaki CHP'liler de sonuçlar sonrası sosyal medyadan isyan etti.

A+A-

CHP, 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nde aldığı sonuçla hüsran yaratırken, Gölbaşı'ndaki CHP'liler de sonuçlar sonrası sosyal medyadan isyan etti.

CHP'nin Gölbaşı'nda önde gelen isimlerinden Bayram Duman "İçim yanıyor" deyip verdi veriştirdi.

Teşkilatın gerekli seçim çalışmalarını yapmadığına dikkat çeken Bayram Duman, şu ifadeleri kullandı;

ÇAY İÇİP SOHBET ETMEKLE SEÇİM KAZANILMAZ

Sn Kılıçdaroğlu hiç bir şeyi yanlış yapmadı.Gereken ,Doğru olan her şeyi anlatmaya ve yapmaya çalıştı.Vatandaş anlayamadı ise bilemem.Vatandaşın anlayamadığını ise örgütler gidip anlatacak. Fakat Genel Merkez yönetimi, İl İlçe Örgütleri ve Bazı Milletvekili adayları .Sosyal medya ve seçim ofislerinde oturup kendi kendimizi ağırlayıp çay ısmarlayarak seçim kazanılmaz.

ONURLU BİR ŞEKİLDE İSTİFA ETMELİLER

Koltuklardan kıçınızı kaldırmaz halka, halktan birileri ile inip programımızı anlatmaz iseniz ,Ortaya çıkan sonuca hepimiz katlanmak zorunda kalırız. Suçlular bellidir.Görevini yapamayanların ,, Genel merkezden en alt ilçelere kadar Onurlu bir şekilde derhall görevlerinden istifa etmeleridir.

HALKTAN KOPUK OLANLAR...

Merak etmeyin CHP Kadroları geniştir. Yerleriniz bu görevleri hakkıyla yapmak isteyenler tarafından Kolayca doldurulur. Halktan kopuk olanların, halka rağmen siyaset yapmaları mümkün değildir.

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.