1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BDP havuz problemlerini çözemiyor
BDP havuz problemlerini çözemiyor

BDP havuz problemlerini çözemiyor

Son zamanlarda gündeme gelen BDP'lileri havuz görüntüleri ve Öcalan'ın Suriye günleri BDP'lileri zora soktu.

A+A-

Söylemlerinde sürekli olarak emekçi ve halkçı ifadeler kullanan BDP, partili isimlerin birbiri ardına yayınlanan uygunsuz fotoğraflarıyla sarsılıyor.

BDP'LİLERİN LÜKS HAYATI MEDYADA

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, önce partinin en radikal ismi Batman Milletvekili Bengi Yıldız, RayBan gözlükleri ve Adidas şortuyla Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yakalandı. Evli olan Yıldız'ın yabancı bir kadınla üstelik Ramazan ayında elinde içki bardağı ile görüntülenmesi partide tartışma başlattı. Ardından terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın Suriye yıllarındaki lüks hayatı medyaya yansıdı.

İMAM DA BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak, BDP'nin organize ettiği 'alternatif cuma namazı' eylemlerinde sözde 'baş imam'lık yapan evli ve bir kız babası Übeydullah Özmen'in Bodrum'da başka bir kadınla havuz başındaki görüntüleri ortaya çıktı. Özmen, Bodrum'a gittiğini ancak kadın görüntüsünün montaj olduğunu ileri sürdü. BDP ise Özmen'in parti ile bir ilişkisinin bulunmadığını iddia etti.

BENGİ YILDIZ PARTİ'Yİ KARIŞTIRMIŞTI

BDP'nin sokak eylemlerinde başı çeken ve Diyarbakır'daki 'demokratik özerklik' kararına imza atan Batman Milletvekili Bengi Yıldız, evli olduğu halde başka bir kadınla Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. RayBan gözlükleri ve Adidas şortuyla dikkat çeken Yıldız'ın fotoğrafları Takvim gazetesinde 23 Ağustos'ta yayınlandı. Ramazan ayında elinde bira ve yabancı bir kadınla objektiflere yakalanan Yıldız, partiyi karıştırdı.

BDP'li vekil, tabandan yükselen tepkiler üzerine 'aile dostum' savunmasını yaptı. Ancak eşi İlknur Yıldız'dan "Aile dostuysa ben niye tanımıyorum?" yalanlaması geldi. Bunun üzerine ortadan kaybolan Bengi Yıldız, BDP'nin ikinci olağan kongresine de katılmadı. Parti yönetimi, şimdi Yıldız'ın ihracını tartışıyor.

ÖCALAN SURİYE'DE LÜKS HAYAT SÜRÜYORMUŞ

Bu şoktan hemen sonra bu kez Abdullah Öcalan'ın, PKK'yı 19 yıl boyunca yönettiği Suriye'de kaldığı yıllara ait lüks hayatını gözler önüne seren fotoğraflar ortaya çıktı. Habertürk gazetesinde önceki gün yayınlanan fotoğraflarda Öcalan, plajlarda, kaldığı villanın havuzunda yüzerken ve kadın militanlarla doğum günü kutlarken görülüyor.

BDP'de asıl şok, sözde alternatif 'sivil cuma' eylemlerini yöneten baş imam olarak bilinen Übeydullah Özmen'le yaşandı. Özmen'in Bodrum'da bir kadınla havuz başında çekilen fotoğrafları dün Takvim gazetesinde yayınlandı. Haberde, evli ve bir kız babası olan Özmen'in söz konusu fotoğraflarının da Ramazan ayında ve Bodrum'da çekildiği belirtildi.

İMAM 'FOTOMONTAJ' DEDİ

PKK ve BDP'nin dinî hassasiyeti olan Kürtleri yanlarına çekmek için kurdurduğu iddia edilen Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı (ADA-DER) Übeydullah Özmen, Bodrum'a yeni değil, 4-5 yıl önce gittiğini iddia ederken fotoğrafların fotomontaj olduğunu ileri sürdü. Büyük bir komplo ile karşı karşıya olduklarını savunan Özmen, "Ben Bodrum'a gitmişsem, hangi araçla gitmişsem, hangi otelde kalmışsam bunu ispat etsinler, suçumu kabul edeyim." dedi.

PARTİ İMAMA SAHİP ÇIKMADI

BDP ise Ankara il yönetim kurulu üyesi olan Übeydullah Özmen'e sahip çıkmadı. Partiden yapılan açıklamada, Özmen'in adı geçen kişinin ve başkanı bulunduğu derneğin, partiyle uzaktan yakından hiçbir ilişkisinin bulunmadığı iddia edildi. Açıklamada, "Bu tür maksatlı haberlerle partimize karşı açıkça çirkin bir propaganda kampanyası yürütülmektedir. Halkımız ve kamuoyu, bu tür maksatlı yayınlara itibar etmemeli, dikkate almamalıdır." denildi.

Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.