1. HABERLER

  2. Belediye afişlerine saldırı
Belediye afişlerine saldırı

Belediye afişlerine saldırı

Gölbaşı Belediyesi tarafından tanıtım, organizasyon ve duyuru niteliğinde asılan billboard ve afişlere yapılan çirkin saldırılar devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından tanıtım, organizasyon ve duyuru niteliğinde asılan billboard ve afişlere yapılan çirkin saldırılar devam ediyor. Kanal ıslah çalışmaları kapsamında asılan bilboardların yırtılmasının ardından şimdi de alt geçitteki afişler kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından söküldü.   

Yaya trafiğinin çok olduğu alt geçittin reklam panolarına 23 Temmuz 2011 tarihinde Gölbaşı Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bahçeli Çok Amaçlı Kültür Merkezi temel atma töreni ve Örencik Mahallesi çok amaçlı kültür evinin açılışını içeren afişler yine  kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. 

Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Naki Yükseker yaptığı açıklamada Gölbaşı Belediyesi’ne ait duyuru niteliğinde halkı bilgilendirmek amacıyla hazırlanan billboard, branda ve afişlerin yırtılmasını kınadı ve bu tür olayları gerçekleştiren kişi yada kişilerin neden ve ne amaçla yaptıklarını anlayamadıkları belirterek, bu tür olayları gerçekleştiren kişi ya da kişilerin  yakalanması halinde kamu malına zarar verme suçundan yasal işlem uygulanacağı ve gerekli tüm yasal çalışmaların  yapılacağını ifade etti.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.