1. HABERLER

  2. Belediye Ramazan Şenliklerine hazır
Belediye Ramazan Şenliklerine hazır

Belediye Ramazan Şenliklerine hazır

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan Şenlikleri 1 – 29 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenecek olan etkinliklerle başlıyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan Şenlikleri 1 – 29 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenecek olan etkinliklerle başlıyor.

Ramazan Şenlikleri programı ile ilgili bilgilerine başvurduğumuz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Banu Revan, “Ramazan şenlikleri yoğun çabalarımız ve çalışmalarımız sonrası bu yıl daha kapsamlı, daha renkli olacak. Gölbaşılılar eğlenceye doyacak. Dolu dolu bir ramazan Gölbaşılıları bekliyor” dedi.

5 Ağustos Cuma günü ‘Hoş geldin Ramazan’ adı altında başlayacak olan programda; söyleşi ve konserler, Tasavvuf müzikleri, açık hava sinemaları, Ramazan eğlenceleri düzenlenecek olup, TRT Anadolu’dan ‘Anadolu’da Ramazan Manzaraları’ sloganı ile 29 gün boyunca göl kıyısında iftar öncesi canlı yayın programı yapılacak.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Gölbaşı Belediyesi’nin Mogan Gölü kıyısında bulunan Atatürk Sahil Parkı’nda düzenleyeceği Ramazan etkinliklerinde 21.00 ile 22.00 saatleri arasında çocuklara yönelik animasyon gösterileri ve oyunlar düzenlenecek.

22.30 itibari ile gösteri ve şenlikler Park Fm sunucusu 06 Metin’in sunumuyla 24.00’a kadar devam edecek.

Cuma ve Cumartesi günleri ağırlıklı konser programlarının düzenleneceği şenlik programında, farklı kültürleri vatandaşla buluşturacak olan dans grupları da unutulmayacak eğlencelere imza atacak.

Gölbaşılılar Salı ve Pazar günleri açık hava sinemasında filme doyacakken, her gün bir camide Gölbaşı Belediyesi tarafından şerbet dağıtılacak.

STANT KİRALARI ARTIŞTA

1 Ağustos itibarı ile satışlara başlayacak olan stantlar bu yıl görsellik bakımından oldukça dikkat çekecek olup, kiraları ise 1.000 TL olacak. Stant kiracılarından elektrik ve su ücretleri alınmayacak olması da stant kiralayan vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

Ramazan Şenlikleri’nin ardından, festivalinde Eylül ayında düzenlenecek olması stantların 2 ay gibi bir süre boyunca Gölbaşılılara hizmet verecek olması, stant kiralayacak olan vatandaşların kazançlarına da katkı sağlayacak.

SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Gölbaşı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, her yıl Ramazan Şenlikleri’nde düzenlenen sünnet şöleninde yine imkânı olmayan ailelere çocuklarını sünnet ettirme olanağı sunuluyor. Bu yıl ki Sünnet şöleninde Gölbaşılılar yine Oğuz Yılmaz’la Ankara Oyun Havaları’na doyacak.

KÜLTÜR MERKEZLERİ’NDE İFTAR YEMEĞİ

Ramazan ayı boyunca Zübeyde Hanım ve Yunus Emre Kültür Merkezi’nde iftar yemekleri verilecek olup 300 kişilik kontenjan bulunmakta.

 

Bu haber toplam 4062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.