1. HABERLER

  2. Belediyeden 600 Kursiyere Ücretsiz Sanat Kursu
Belediyeden 600 Kursiyere Ücretsiz Sanat Kursu

Belediyeden 600 Kursiyere Ücretsiz Sanat Kursu

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Gölbaşı’nda ücretsiz olarak 600 kursiyere sanat kursları veriliyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Gölbaşı’nda ücretsiz olarak 600 kursiyere sanat kursları veriliyor.

Gölbaşı Belediyesi eğitime ve öğrencilere vermiş olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi’nde Gençlik ve Sanat Merkezi adı altında ücretsiz 600 kursiyere sanat kursları veriyor. 600 kursiyerimize verilen sanat kurslarında, Türk Halk Müziği Korosu, Halk Dansları, Tiyatro, Drama, Diksiyon, Bale, Bağlama, Gitar, Piyano, Keman, Klarnet, Resim Şan, Yağlı boya ve Kumlama sanatı dersleri veriliyor. Açılan kursların tamamı profesyonel eğitimciler tarafından özel dersliklerde veriliyor.

Başkan Duruay’dan Sanat Kursları’na Ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre merkezini ziyaret ederek Gençlik ve Sanat Merkezi adı altında açılan kursu ziyaret etti ve kurs hakkında bilgiler aldı. Başkan Duruay ayrıca kursiyerlerin seslendirdiği müzikleri dinledi ve kursiyerleri tebrik etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Eğitime ve Öğretime her zaman destek verdiklerini belirterek ‘Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde açmış olduğumuz Gençlik ve Sanat Merkezi kurslarımıza yoğun ilgi var.Ayrıca diğer Kültür Merkezlerimizde bu tür faaliyetler açarak tüm halkımızın faydalanmasını sağlayacağız. Şuan bu kurslarımızdan 600 kursiyerimiz faydalanmaktadır. Bu kurslarımız bittiğinde başarılı birer sanatçı yetiştirmiş olacağız. Ayrıca Gölbaşı Belediyesi bünyesinde Türk Halk Müziği Korosu, Halk Dansları, Tiyatro buna benzer gruplar kurarak etkinliklerde hizmet verecekler ve Gölbaşı Belediyesi’ni temsil edecekler.’İfadelerini kullandı.

44_468x311.jpg

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.