1. HABERLER

  2. Belediyeden toplu iftar yemeği
Belediyeden toplu iftar yemeği

Belediyeden toplu iftar yemeği

Gölbaşı Belediyesi 20 Ağustos 2011 tarihinde 5 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyor

A+A-

Gölbaşı Belediyesi 20 Ağustos 2011 tarihinde 5 bin kişiye iftar vermeyi hedefliyor. Atatürk Sahil parkında verilecek olan iftar yemeğine ilgi şimdiden çok yoğun. Mogan gölü kıyısında ve göle nazır olan iftar yemeği Gölbaşı’nda ilk defa olması ayrı bir anlam taşıyor. 

Ramazan ayı boyunca verilen iftar yemeklerini değerlendiren Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; iftar sofralarında tek amacın açlığımızı gidermek olmadığının altını çizerek “ Ramazan Ayı’nın kendine has atmosferinde,  Ramazan sofrasının maneviyatından tat almaktır. Önemli olan manevi ortamda bir araya gelmek, aynı sofrada oturmanın lezzetini yaşamak, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir. Gölbaşı Belediyesi olarak böyle anlamlı bir etkinliğe imza atmak, bu atmosferde vatandaşlarımızla bir arada olmak, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olacaktır.”dedi. 

Gölbaşı’nda ilk defa 5 bin kişiye iftar yemeği veriliyor. 

Gölbaşı belediyesi Ramazan ayı nedeniyle her gün iftar yemeği veriyor. Ankara’da ilk defa alışıla gelmiş çadırların dışında, Gölbaşı belediyesi kültür merkezlerinde her gün 600 kişiye iftar veriyor. Kapalı alanda hijyenik ve sağlık anlamında tam teşekküllü olması nedeniyle kültür merkezleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 

Gölbaşı Belediyesi, Kültür merkezlerin dışında İlçede bulunan STK’lar, Muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, taş işletmecileri ve sanayi kuruluşlarına program dahilinde iftar vermeye devam ediyor. 

Gölbaşı belediyesi Ramazan iftarlarında bir ilk daha yaşatıyor. Atatürk Sahil parkında Mogan Gölüne nazır açık havada vatandaşlara iftar yemeği veriyor. 20 Ağustos 2011 Cumartesi günü verilecek iftara 5 bin kişinin katılması bekleniyor. Başkan Odabaşı” iftar yemeğine tüm hemşerilerimizle beraber olmak istiyoruz “diyerek herkesi Sahil Parkına davet etti.

Bu haber toplam 1591 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.