1. HABERLER

  2. Belediyespor hakkında sarsıcı iddia
Belediyespor hakkında sarsıcı iddia

Belediyespor hakkında sarsıcı iddia

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın Gölbaşı Belediyesi’nde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın kendisine ve yakınlarına imar rantı sağlamak istediği iddiaları hala hafızalarda yerini korurken, Gölbaşı Belediyespor’la ilgili ortaya atılan iddia çok kon

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın Gölbaşı Belediyesi’nde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın kendisine ve yakınlarına imar rantı sağlamak istediği iddiaları hala hafızalarda yerini korurken, Gölbaşı Belediyespor’la ilgili ortaya atılan iddia çok konuşulacağa benziyor.

PARA BELEDİYE YERİNE, SPOR KULÜBÜNE

İddialara göre kullanım hakkı ve işletmesi Gölbaşı Belediyesi’nde olan Cumhuriyet Kapalı Spor Tesisleri, Gölbaşı Belediyespor kulübü tarafından gizlice Osmanlı Spor Kulübüne  kiraya verildi. Kiralama bedelinin Gölbaşı Belediyesi’ne yatması gerekirken, Gölbaşı Belediyespor Kulübüne aktarıldığı öne sürüldü.

YETKİSİ VAR MI?

Kiraya verilen Omsalı Spor kulubü sporcularının, Cumhuriyet Kapalı Spor Tesisleri’nde çamurlu ayakkabılarla dolaşarak tesise tahrip ettiği öne sürülürken, kamuoyu şimdi “Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün kapalı spor tesislerini kiraya verme yetkisi var mı?” sorusuna cevap arıyor.

MURAT BÖLÜK’ÜN BİLGİSİ VAR 1250 ¨ YARDIM YAPTILAR

Tüm bu iddialara karşı Gölbaşı Son Gaste’nin sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Fahrettin Aydınlı, tesisin kiraya verildiği iddiasını yalanlarken, maddi yardım yapıldığını kabul etti. Bağışın zoraki yapılmadığını kaydeden Aydınlı, kulübün maddi yardımı gönüllü olarak yaptığını savundu. Gölbaşı Belediyespor Kulübü Fahrettin Aydınlı ise gündemi sarsacak iddialar karşısında kulübü savunarak, tesislerin kiraya verilmediğini, ancak Osmanlı Spor Kulübü’nün, Gölbaşı Belediyespor’a 1250 ¨ maddi yardımda bulunduğunu ifade ederek “Şu anda Osmanlı Spor Kulübü sadece Cumhuriyet Kapalı Spor Tesisleri’nde antrenman yapıyor. Bu konuda benimle görüştüler ve olaydan Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük’ünde bilgisi var.” Dedi.

RESMİ BİR ANLAŞMA YOK

Osmanlı Spor Kulübünün yüzme branşını Polis Akademisi tesislerinde yürüttüğünü kaydeden Aydınlı, diğer branşlarda ise Cumhuriyet Kapalı Spor Tesisleri’nin tercih edildiğini söyledi. Tesisi kulübün kiralama yetkisi olmadığını söyleyen Aydınlı “Şu anda kulübün branşlardaki kapasitesi 100 öğrenci ile sınırlı. Şu anda Gölbaşı Belediyesi ile de resmi bir anlaşmaları da yok” dedi.

Bu haber toplam 3029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.